Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Denisa Domanská se stala nejcennějším klenotem Ekotechnického muzea

31. 07. 2011 | Úspěšní lidé
Není pochyb, že Ekotechnické muzeum v Praze 6 se může pyšnit zajímavými exponáty. Mezi historickými stroji v pražském podzemí jako hvězda zazářila Česká Miss World 2011 Denisa Domanská. Ve čtvrtek 28. července se zde totiž uskutečnilo oficiální focení snímků pro letošní ročník soutěže Miss World, na kterém bude Denisa Českou republiku reprezentovat.  Oficiální snímky vytvořil fotograf Vladimír Novotný, o styling se postarala Leona Grešáková. A na co se můžeme těšit? Na Denisu jako svůdnou a elegantní krásku ve večerních šatech.

Fotografie ve večerních šatech musí podle pravidel dodat všechny finalistky letošního ročníku soutěže Miss World. Slavnostní finále tohoto prestižního mezinárodního klání se uskuteční 8. listopadu v Londýně. Věříme, že Denisa i díky nádherným fotografiím v soutěži uspěje.

denisa-domanskaLuxusní večerní toaleta z kolekce léto 2011, pochází od úžasného libanonského návrháře Elie Saab. Popelavě šedé, saténové, na jednom rameni držící šaty s rozparkem v předním díle a mašlovým detailem v pase doplňují šedé semišové boty s otevřenou špičkou, které jsou na vysoce módním klínku. Řasení v podobě antických tunik bylo odedávna velmi využíváno, stejně oblíbená je také popelavě šedá barva s malým nádechem do růžova. Celkově šaty působí honosně, avšak zanechávají své nositelce nádech svůdnosti, pomáhají jí rozkvést jako nádherné květině. Vše elegantně dotváří jemné šperky, hlavně dlouhé náušnice ve zlaté barvě.

„Všechny zážitky spojené s mou účastí na soutěži Miss World jsou nezapomenutelné a vzrušující. Takové bylo i focení v Ekotechnickém muzeu, do nějž jsem se podívala vůbec poprvé. Na samotné finále se moc těším, určitě se bude jednat o velkolepou show, i když přípravy budou pro nás finalistky jistě náročné. Věřím, že mi ale zbude i trocha času na prohlídku Londýna“, komentuje Denisa Domanská.  

Zdroj: Česká Miss

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hm...jako hvězda zazářila ....
ono by se to taky dalo formulovat
"jako pěst na oko"

(ale chápu záměr fotografa)
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles