Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti v cizině – poprvé opuštěni?

25. 11. 2010 | Technika
Máte dceru jako au-pair v Anglii, syna na brigádě v Německu? Nevěště hlavu a použijte internet.

Co k tomu potřebujete? Dobré připojení se stálou rychlostí. Rychlost stahování je důležitá pro rychlost stahování dat z internetu, rychlost odesílání je podstatná třeba při odesílání e-mailů, vkládání fotek či videí.

E-mail

E-mailovou schránku si můžete snadno založit třeba na českém Seznamu, hned na homepage neboli úvodní „domácí“ schránce uvidíte v oranžovo-žlutém rámečku odkaz založit nový e-mail. Pak už jen postupujte krok za krokem dle instrukcí. E-mail si můžete založit třeba i na Googlu – kromě přípony gmail za zavináčem získáte velký obsah e-mailové schránky, možnost číst si e-maily přes mobil nebo další doprovodné služby jako je třeba plánovací kalendář. Ten můžete sdílet s více lidmi najednou.

Fotky

Jak jim ukážu fotky z dědovy oslavy? A vůbec – jak to vypadá u té tvé rodiny, co děti, které hlídáš…?  Není to tam nějaký divný? Tisíce otázek, které projdou hlavou každého, jehož ratolesti vyrazí do toho velkého světa na zkušenou, vám vůbec nemusí komplikovat život. S dobrým připojením, si můžete fotky vkládat třeba do fotoalba na portálu ChytráŽena.cz, opět je to snadné – vše pěkně krok za krok popsáno. Odkaz na stránku pak pošlete jednoduše dětem, ty se podívají a ještě vám můžou napsat svůj komentář.  Jde to samozřejmě i naopak – dětičky vám vyfotí či natočí všechno, co by vás mohlo zajímat, uloží to pro vás na internet a až se po nich bude stýskat, jednoduše se připojíte a je to.

A kdyby vám tohle nestačilo a stesk by byl čím dál tím větší, mrkněte se na internetu po levných letenkách a leťte se za svým opuštěným dítkem do zahraničí podívat.


Zdroj: UPC

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ani netusim kde se naleza, ale v dnesni dobe to musi byt pro mamu stres jako blazen.. nejsem si jista na stoprocent, ale mozna mame stejnou znamouSmajlík jestli je dcera navic diabeticka?
Obrázek uživatelky
profil
že moje známá má dceru na Nové Caledonii a tam internet nejde! Ani mobil nemá signál.
Takže zbývá jenom pošta, jako za starých časů..
Obrázek uživatelky
profil
je genialni! mame stesti ze zijeme v teto dobe plne moderni techniky, diky ni se vzdalenosti neuveritelne zkracuji
Obrázek uživatelky
profil
neteřinka byla na zkušenou na 2 roky v Irsku a moc dobrýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles