Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo

19. 01. 2017 | Knižní tipy
Název: Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Autorka: Cinzia Frenchi
Nakladatelství: Omega
Datum vydání: 1/2017
Formát:  190 x 260 mm
Vazba: Vázaný
Počet stran: 168 stran
Cena: 399 Kč

Jak často se ráno probudíte úplně bez energie a jen velmi těžko čelíte každodenním povinnostem a již v dopoledních hodinách jste unavení a den se zdá nekonečný? Jak je to možné, vždyť jste zdraví! Pokud je to váš případ, je čas detox! Není to žádná drastická dieta, ale jen přírodní síla jídla!
 
DetoxProstřednictvím této knihy, která obsahuje soustu krásných obrázků a srozumitelných receptů, budete objevovat potraviny, které vám mohou pomoci s detoxikací organismu a zlepšení imunity, která je důležitá pro vypořádání se s každodenním shonem i sezonními změnami počasí. A k tomu ještě i trošku zhubnete. Některé potraviny mají schopnost odstranit z buněk toxiny a dodat jim výživové prvky, které nám dodají pocit lehkosti a vitality. Tyto potraviny jsou běžně dostupné: třeba ovoce (citron, avokádo, pomeranče, borůvky nebo granátové jablko), zelenina (chřest, zelí, mrkev, vodnice) a nesmíme zapomenout na semínka a klíčky.
 
Detoxikační dieta využívá i sílu čisté vody, která je ještě účinnější v kombinaci s bylinkami a rostlinami jako jsou máta, heřmánek, meduňka, rozmarýn. Ty jsou nejen osvěžující, ale také odvodňují organismus.
Kniha obsahuje snadné a rychlé recepty spolu s návodem, jaké jídlo jíst v různých částech dne.

O autorce knihy Detox

CINZIA TRENCHI je přírodní léčitelka, novinářka a fotografka na volné noze, která se specializuje na výživu, víno a zdravé jídelníčky. Spolupracovala na přípravě mnoha kuchařek, publikovaných v Itálii i v zahraničí. Je vášnivou kuchařka, která přispívá do mnoha italských časopisů, upravuje krajové speciality podle zásad zdravé výživy a píše své vlastní originální recepty. Snaží se o spojení výborné chuti a zdravých ingrediencí. Žije v Piemontu a z plodů vlastní zahrady připravuje originální omáčky a koření, stejně jako dekorativní předměty na stůl.

Tuto knihu Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo:

Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
Detox - Praktické recepty a tipy pro čisté jídlo
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !