Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Detoxikace organismu: Co opravdu funguje?

9. 07. 2015 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Dr. Plaster










Očista organismu neboli detoxikace je poměrně běžnou součástí moderního životního stylu. O tom, že se tělo potřebuje zbavit škodlivin a často na to vlastními silami nestačí, dnes již nikdo nepolemizuje. Naopak velkým předmětem debat jsou ty správné a vhodné detoxikační prostředky, doplňky a pomůcky, díky kterým bude detoxikační kúra skutečně efektivní a komplexní. Které to jsou? Čtěte dále…


Zeleninadetoxikace

Detoxikace a očista organismu by vždy měla mít základ v konzumaci zeleniny. Ta má obecně nízký obsah kalorií a vysoký podíl vitaminů, mimo to ale také pomáhá udržovat optimální hladinu pH v těle. Pro detoxikaci je nejvhodnější mrkev, červená řepa, zelí, celer, cibule, brokolice, špenát nebo okurek. Pro očistu ledvin jsou ideální zeleninové šťávy.

Ovoce

Důležitým stavebním kamenem detoxikačního jídelníčku je ovoce, které má vysoký obsah vlákniny, aminokyseliny i minerály. Ovoce spolu se zeleninou očišťují zejména střeva, jejichž očista je při detoxikaci stěžejní. Pokud se totiž pokusíte vyčistit játra, krev nebo lymfatický systém aniž byste nejprve řešili zanesení střev, přijde vaše snaha vniveč. Toxiny se totiž brzy vrátí zpět právě ze střev a střevního odpadu, který je produkuje a vrací do těla. Pro detoxikaci je tedy vhodné konzumovat dostatečné množství syrového ovoce. Výborný je zejména ananas, mango, jablka, pomeranče, hrušky, grepy nebo broskve, které obsahují také vitamin C nebo potřebné antioxidanty.

Bylinky a čaje

Účinným doplňkem detoxikace organismu jsou pak rozličné čaje, ať už přímo detoxikační čaje, nebo například běžně dostupné bylinkové čaje. Ty totiž dodají tělu potřebné množství tekutin, které napomůže vyplavení toxinů, a zároveň mnohé z nich očistu podpoří. Například doménou zeleného čaje je očista jater, ze kterých odstraňuje tuk a podporuje jejich obnovu.

náplasti Dr. Plaster

Dalším skvělým pomocníkem detoxikace jater je čaj z ostropestřce. Čaj kopřivový je zase skvělý na čištění krve. Obecně zvýšený příjem tekutin pak prospívá ledvinám.

Detoxikační náplasti

Pro očistu těla zejména od farmaceutických prostředků jsou pak vhodným pomocníkem speciální detoxikační náplasti. Je ale na trhu potřeba vybrat ty správné, kvalitní a certifikované. Příkladem jsou třeba detoxikační náplasti Dr. Plaster, které jsou přírodní a vycházejí z tradiční čínské medicíny. Dr. Plaster nabízí zlepšení zejména pokud jde o krevní oběh a imunitní systém, zmírňují bolesti svalů, kloubů, páteře, upravují metabolizmus a v neposlední řadě podporují kvalitní spánek.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Detox je i pro mě důležitý. Pročistí mě tělo, pomůže mě zase nějaké to kilčo dát dolů a jsem ráda, že jsem si poradila s Tree3chlorellou. U ní se berou jen dvě tobolky a oproti jiným chlorelám to je velká úleva.
Obrázek uživatelky
profil
Užitečné rady.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles