Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Detoxikace - Organismus pročištěný už za 7 dní

16. 03. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Detoxikace
Autor: Charmaine Yabsley
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: leden 2015
Formát: 185x230 mm
Paperback
Počet stran: 144
Cena: 261 Kč

Vyzkoušeli jste půst nebo rýžovou monodietu, syrovou stravu či makrobiotiku a nic nepomohlo? Jste unavení a chybí vám energie? Plán dokonalé očisty poradí, jak zlepšit zdraví. Využijte cílené plány, zbavte tělo škodlivin a posilte svůj imunitní systém.

Zvolte si program od jednodenního řešení k sedmidenní úplné očistě. Nebo speciální plány na komplexní pročištění jater, antikuřáckou kúru, očistu na zmírnění alergií či redukci stresu. Doplňte stravu o recepty na pročišťující pokrmy a začněte cvičit.

Detoxikace - Organismus pročištěný už za 7 dníUkázka z knihy Detoxikace - Organismus pročištěný už za 7 dní:


Rozhodnout se pro očistný program znamená nespoléhat se pouze na detoxikační rutinu vlastního těla. Důkladná očista zahrnuje eliminaci, tedy vyloučení (zejména všech vašich oblíbených nezdravých jídel), cvičení a dobíjení energie. Očistný program, zejména je-li vám ušit na míru, je nejlepší a nejrychlejší způsob, jak se zaručeně zbavit toxinů, které zatěžují váš organismus.

Knihu Detoxikace - Organismus pročištěný už za 7 dní koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Bux.cz..

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !