Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Detoxikujte s ostropestřcem!

13. 01. 2017 | Krása
-Komerční sdělení-

Ostropestřec










Spolu s novým rokem je na čase trochu pročistit organizmus. Přece jen játra a nejen ta dostala o svátcích a Silvestru pořádně zabrat. Doslova zázračným pomocníkem pro novoroční detoxikaci je krásně fialově zbarvený bodlák ze středomoří ostropestřec mariánský, známý též jako „Mariánský bodlák“. Přesněji jeho semena, která se používají už po staletí na játra a další nejrůznější neduhy.


Ostropestřec není však jen pro ty, kteří prožili bujarý konec roku s větším množstvím alkoholu či těžších jídel, očistnou kúru si můžete naordinovat kdykoliv během roku. Zátěž pro játra představuje i užívání léků či život v znečištěném prostředí. To vše se totiž na vašich játrech podepisuje. Přitom játra jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Zároveň zbavují organismus toxických látek. Z toho důvodu bychom se o ně měli starat.

OstropestřecIdeálním způsobem jak játrům dopřát tu nejlepší péči je právě extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který podporuje nejen detoxikaci jater a regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, ale pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Mimo to je ostropestřec velmi silný antioxidant, chrání buňky celého organismu proti poškození volnými radikály a před nepříznivými vnějšími vlivy. Má blahodárný vliv na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru.

Pokud zrovna přemýšlíte, kde sehnat semena této byliny a jak z nich extrakt získat, máme pro vás snadné řešení. Zajděte do nejbližší lékárny, kde je k dostání novinka Swiss Ostropestřec Forte  s mimořádně vysokým obsahem účinné látky silymarinu za cenu od 259 Kč (balení 60 kapslí na dva měsíce). Stačí vám jedna kapsle denně a vaše játra budou jako nová.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za radu...ostropestřec znám...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkdík za příspěvek. Vzhledem k prodělaným virózám,potřebuji očistu.
Obrázek uživatelky
profil
znám,a opravdu pomáhá,beru ho náhodně
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles