Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dilema - pravda občas bolí

15. 03. 2011 | Novinky

Dilema je komedie o chlapovi, který stojí na životní křižovatce a ví, že ať se vydá doprava nebo doleva, vždycky to dopadne špatně. A tak vyrazí rovně. A to je vůbec ze všeho nejhorší.


Oscarový režisér Ron Howard (Čistá duše, Apollo 13) režíruje hvězdnou hereckou sestavu (Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder a Jennifer Connelly) ve filmu, který názorně předvádí, že to, co řeknete svému nejlepšímu kamarádovi, je stejně důležité jako to, co mu neřeknete.


filmRonny (Vaughn) a Nick (James) jsou už od vejšky nejlepší kámoši. Společně vedou firmu vyvíjející automobilové motory, přičemž Nick je technologickým géniem, zatímco Ronny obchodním talentem, který Nickovy nápady prodává. Právě uzavřeli smlouvu s automobilovým gigantem, Nickovo manželství s krásnou Genevou (Ryder) šlape jako hodinky a Ronny se konečně chystá požádat o ruku dlouholetou přítelkyni Beth (Connelly).


Jenže pak se všechno strašidelně pokazí, když Ronny přistihne Genevu při nevěře s potetovaným svalovcem (Channing Tatum). V tu chvíli se ocitá na výše zmíněné křižovatce. Má říct Nickovi pravdu a brutálně tak ranit nejlepšího kámoše?


Nebo má předstírat, že nikde nebyl a nic neviděl a v Nickovi dál udržovat iluzi dokonalého manželství? Ronny se rozhodne kamarádův vztah zachránit, a tak zaútočí na Genevu, na jejího milence, čímž strhne lavinu komických nedorozumění a zmatků, která paradoxně nejvíc ohrožuje právě jeho. Pravda občas bolí, ale když ji tajíte, může to bolet mnohem víc.


Hlavní nápad komedie Dilema se zrodil v hlavě producenta Briana Grazera na společné večeři s Ronem Howardem během natáčení Andělů a démonů. filmBavili jsme se o těch nejděsivějších momentech, které můžou každého potkat, a mě napadlo: Co kdybych přistihl Ronovu ženu při nevěře? Co bych udělal a jak bych mu to řekl, pokud vůbec?“, říká Grazer.


Z nápadu se stala kostra budoucího scénáře, která okamžitě nadchla zamýšleného hlavního protagonistu Vince Vaughna. „Když jsme získali Vince, věděli jsme, že by byla škoda to nechat ležet ladem,“ dodává Grazer. Tvůrci najali zkušeného komediálního scenáristu Allana Loeba (Oko bere, Záměna), který prvotní nápad vyleštil do komediálního diamantu, jenž je na jednu stranu poněkud bláznivý, ale zároveň z něj mrazí, protože tohle může opravdu potkat každého z nás.


Premiéra filmu Dilema je naplánovaná na
17. 3. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !