Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dívka z 6E

10. 11. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Dívka z 6E
Autor: Alessandra R. Torreová
Nakladatelství: Noxi
Datum vydání: 30. 9. 2014
Počet stran: 288
Formát: 125 x 200
Cena: 299 Kč

Strhující román o dívce, jež prožila velkou část svého života zamčená sama v bytě, a kterou tento otřesný styl života jednoho dne přestane bavit. Autorka své čtenáře zavádí do tajných sexuálních choutek našich mužů a do pokroucené mysli dívky, která jim je poskytuje.

Můj život zamčený v bytě byl jednoduchý


Dívka z 6EMůj život zamčený v bytě byl jednoduchý. Fungoval, dokud jsem dodržovala pravidla.

1. Nevycházet z bytu - ani pokud vypukne požár! Neposílat dopisy, ani chodit na žádnou vycházku. Dveře zůstanou zavřené a já zůstanu uvnitř.

2. Nevytvářet si citovou vazbu k zákazníkům. Já se svlékám, jsem před kamerou, a předvádím se. Co chtějí, to jim dám. Jejich tajemství nikdy nevyzradím. A všechno, co jim řeknu, je lež.

3. Nikoho nezabít. Dodržovala jsem toto pravidlo něco přes tři roky.

Můj život zamčený v bytě byl jednoduchý, a fungoval. Pak jsem však začala porušovat pravidla.
Vstupte do světa lží, hrozeb, strachu, a všech vášní, vstupte do světa Dívky z pokoje číslo 6E.

Deanně je dvacet jedna let a už tři roky nezažila žádný fyzický kontakt s živou osobou. Proč? No snad že je samotářka, ale především proto, že má neutuchající touhy vraždit. A být zavřená ve svém bytě je jediný jak nevraždit. Proto Deanna pracuje online. A ne jen tak ledasco – svléká se před webkamerou a uspokojuje tak tužby mužů. Žádný fyzický kontakt, nic, jen webkamera. A žádné vraždění… donedávna!

Ukázka z knihy Dívka z 6E:


SVLÉKÁNÍ JE proces, který děláme dennodenně. Pro většinu žen jde o něco naprosto bezděčného – automatické pohyby vedoucí ke kýženému výsledku. Ale správně provedený striptýz může být nepřekonatelnou předehrou, milostným sváděním, které vymaže veškeré racionální uvažování a zanechá muže zcela napospas vám. A já tohle umění ovládám přímo mistrovsky.

Pokleknu na posteli a prsty si přejíždím po kůži – lehounkými, laškovnými doteky, jejichž úkolem je zesílit vnímání a povzbudit tělo. Dýchám pomaličku, rozechvěle, když mé ruce putují v blízkosti citlivých partií, v prohlubni klíční kosti, po krajce napnuté na prsou. Oči mám sklopené, podřízená čekám na jeho povel. Nějaký vždycky přijde.

Sundej si vršek. Pomalu.“ Ten hlas je cizí, anglická slova prodchnutá jiným přízvukem a kulturou. Poslechnu, zvedám oči a zlehka si skousnu spodní ret, můj jazyk na okamžik vystřelí z úst, slyším, jak v reakci zalapal po dechu. Přejíždím si rukama po šíji, zavadím o klíční kost, zavedu je pod hedvábnou látku negližé.

Nechávám klesnout jedno ramínko, pak i to druhé, hedvábí se mi na prsou nařasí, přisaje na bradavky. Zvedám se na kolena a křížím ruce na prsou, košilka se vyhrne výš a odhalí kůži, pozvolna, centimetr po centimetru, dokud se neobjeví křivka prsou, klíční jamka, našpulené růžové rty.

„Ano,“ zasténá. Ano. Líbíš se mi, Jessiko.“

Tuto knihu Dívka z 6E koupíte v knihkupectví a na stránkách vydavatelství NOXI.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !