Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Divný lékař

5. 05. 2018 | Vaše příběhy
Chtěla bych se svěřit s návštěvami doktora a zajímalo by mě, jestli s tím máte taky nějakou zkušenost nebo alespoň něco podobného, protože se mi zdá, že v poslední době je toho příliš.


Jen chci podotknout, že nejsem žádný hypochondr, protože k lékaři chodím vždy na poslední chvíli, protože můj doktor mě právě za hypochondra má. A nejsem jediná! Takže jsem ráda, že v tom nejsem sama, protože jinak bych se z toho asi zbláznila nebo bych raději změnila lékaře. A když tak teď přemýšlím, asi ho opravdu změním. Asi na tom něco bude, když sestra lékaře už změnila, měla toho samého co já a kolegyně z práce ho změnila taky. Nejspíš s ním taky měly neblahé zkušenosti.

Je to už dlouho, co mě začaly bolet nohy. Nemyslím celé nohy, ale jen kotníky, prsty na nohou a chodidla. Nejdříve jsem si myslela, že je to špatně zvolenou obuví, ale když jsem utratila nemalou částku za kvalitní podzimní boty a nic mi nepomohlo, bylo mi nanic. Proto jsem raději zašla k lékaři. Věděla jsem, že můj lékař je tak trochu flegmatik a tak trochu všechno odbyde, ale nevěděla jsem, že to půjde až tak daleko!

Ať přijde do ordinace kdokoli, tak jeho první věta zní:„Tak co s váma?“ No podle mě, kdyby měl teď někdo stejného doktora jako já a četl to, tak jistě ví, o kom píšu.
A tak jsem mu svůj problém řekla. A co on na to? Nadal mi, že co u něj dělám, že mám jít na ortopedii. A tak jsem tam šla. Čekárna tam byla plná a když jsem šla na řadu, tak mě tam sestra odbyla, že musím mít žádanku.

A tak jsem utíkala zpět za obvoďákem, že potřebuji žádanku. A co on řekl? Že jsem si o ni měla říct, že nemůže myslet na všechno. Opravdu jsem měla největší chuť na něj zařvat, že proč dělá lékaře, když je tak protivnej. Raději jsem byla ticho a žádanku vzala.

Na ortopedii už bylo zavřeno a tak jsem tam šla druhý den.
Druhý den, když jsem byla na ortopedii, tak mě poslali samozřejmě na rentgen. Když jsem tedy z něho šla a šla zpět na ortopedii, tak mi lékař řekl, že mám výrůstky na prstech u nohou, špatnou klenbu a teď nevím, jestli se trefím a pamatuji si to, ale nějakou artrózu.
A tak jsem šla zpět za obvoďákem, ale až druhý den. V počítači už měl můj rentgen a co mi řekl? Že na na něm nic vidět nejde, že jsem zdravá a že prý si mám koupit lepší boty. Byla jsem v šoku! Tak ortoped mi řekne, že mám nohy v čudu a obvodní lékař mi řekne, že jsem zdravá? To jako tu zprávu nečetl nebo co?! Tak se snad lékaři měli aspoň domluvit. Je opravdu divné, že jeden rentgen a dva názory. A tak jsem mu řekla, co mi ortoped řekl. Obvodní jen kroutil hlavou a řekl, že je to divný. A tak mi lékař řekl, že mám si buď domluvit operaci, nebo se s tím smířit. No to byla teda dobrá věta, myslela jsem, že právě lékař mi řekne, co je pro mě lepší. No nebyli byste naštvaní?

Moji sestru zase poslal s anginou do práce, protože jí řekl, že je to jen nachlazení a se zarudlým krkem do práce může. Jenže další den nemohla ani polykat a to pak až lékař jí řekl, že má angínu a co dělá v práci. Tohle jsem absolutně nechápala. Jo a ještě musím zmínit tohle. Moje maminka asi před 15 lety spadla ze schodů a šla s bolavým kolenem k tomu lékaři. Spíš se tam dobelhala. Lékař ji ani neposlal na rentgen a řekl, že je to naražené. Jenže koleno oteklo a tak tam mamka šla po týdnu znovu. Poslal ji na rentgen a tam jí řekli, že koleno je zlomené! Nevím, ale podle mě takoví lékaři nemají vůbec v ordinaci co dělat! Někdy si říkám, že to dělá jenom pro peníze, aby měl co nejvíc pacientů a měl z nich peníze. Jinak si to totiž vysvětlit nedokážu. Nikdy jsem na takového lékaře nenarazila. Naštěstí moc často nestonám, ale jestli mě ještě jednou takhle odbude, ihned ho chci vyměnit za jiného lékaře!
Odbývat se teda nenechám!

AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
HANKA HH
Podle mě paní je člověk, co dělá chytrého a chce si zvýšit sebevědomí. Takové typy lidí znám a je to vždy stejné, což je škoda :(
Obrázek uživatelky
profil
MONIA no divný je tdy toho dost. A nejste vy třeba psychicky nemocná, že musíte urážet druhé,a by jste si zvýšila sebevědomí? To u takových lidí bývá. A nepřijde vám divné, když je pacient na operaci s ramenem a oni mu omylem operují to zdravé? A když píšete, že nepotřebuji žádanku na ortopedii. Tak prč ji po mě chtěli? No??
Obrázek uživatelky
profil
monia-Nepracujete také ve zdravotnictví? Unás tedy žádanka být musí.
Obrázek uživatelky
profil
Nemyslím si, že jste AničkoNov chronická stěžovatelka.
S názorem "monia" nesouhlasím z mnoha důvodů,její odpovědi považuji za velmi netaktní a arogantní.Doufám, že nepracuje ve zdravotnictví.
Hanka





Obrázek uživatelky
profil
A mně přijde, že autorka je chronická stěžovatelka. S problémem nohou měla jít za ortopedem rovnou, není třeba žádanka od obvodního a pak problém a řešení probrat s tím samým ortopedem, ten je tam od toho. Nikoli obvoďák. Zlomené koleno jsem jaktěživo neviděla, to by rozhodně vypadalo jinak, než jak je popisováno v tomto elaborátu a maminka měla samozřejmě jít rovnou za ortopedem nebo chirurgem. A angína se v počátku taky poznat nemusela, pokud byl krk jen zarudlý to opravdu při nachlazení bývá. Takže marně přemýšlím, kdo tady je vlastně divný.......
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles