Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dnešní svět

28. 10. 2017 | Vaše příběhy
Tak už nevím, kde je pravda a proč se to sakra furt musí všechno řešit? Poslední dobou pozoruji, že maminky se rozdělily do dvou skupin. Jedna je zastánkyně zdravé stravy a všeho eko a bio, druhá dává všechno. Nevím ale proč je poslední dobou populární, kde je napsáno eko a bio? Je to jen reklamní tah na maminky, aby kupovaly předražené „zdravé“ věci, i když ve finále je to stejně stejné jako produkt označený ať bio nebo nebio. Rozdíl je jen v obalu a ceně.

Sestra se takhle rozhádala s kamarádkou, která svému dítěti dávala jen všechno zdravé, jen zeleninu, ovoce, nic smaženého, jen prostě zdravé věci. Dokonce nekupovala ani hotová dětská jídla, ale vše dělala doma. Naopak sestra dávala svému dítěti úplně všechno. Jejímu synovi je rok a půl a ví, jak chutná tatranka, sladký jogurt, buřt, čokoláda. Když to viděla její kamarádka, začala ji obviňovat, že prý své dítě zabíjí, že mu zadělává na problémy a tak dále.

Ale proč? Copak musí každý někomu furt stále dokola do něčeho kecat? Proč když někdo napíše svůj názor někam, třeba svůj postup výchovy nebo způsob stravy, tak proč hned musí být kamenován? Nechápu to. Kam ten svět spěje. Vždyť dřív to bylo úplně jiné. Dřív se jedlo všechno. Už půlroční dítě pilo kravské mléko. To kdybyste vypustili z úst teď, tak vás snad dají do vězení! Ten samý problém představuje i přebalování. Jedna je hrozná, že používá jednorázové plenky, protože je to přeci neekologické. Proboha, matky, vzpamatujte se!

Proč musí každá každé do všeho kecat? Copak není svoboda projevu? Kdyby čokoláda vážně zabíjela, tak se snad neprodává, ne? Když měla dcera 2 roky, jedla všechno. Knedlo vepřo zelo, čokoládu, kakao s rohlíkem a máslem. To je vražda? To fakt někomu vadí? Ať si každý sám krmí své dítě po svém. Já to taky tak dělám.

Jenže je hrůza, že se ty maminky nestydí a pomlouvají se navzájem. Je to smutné a přijde mi, že to všechno dělá jen ekonomika a ten, kdo to vymyslel, se teď jenom směje nad naší blbostí. Lidi, vzpamatujte se a fakt si myslíte, že suchý rohlík je pro dítě škodlivý?


AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji, soulasím s vámi Smajlík a je pravda, že dříve taky bylo vše zdravější, než dnes. Dnes se bohužel šetří na všem :(
Obrázek uživatelky
profil
Moje děti jedly zeleninkovou polívečku taky mám dojem od 4měsíců.. a rohlík, když byly ještě na kočárku, takže taky mrňata.. dnes jsou dospělí a já babička.. vnučky jsou vybíravé od malička v jídle, ale suchý rohlík jí všechny třiSmajlík Myslím, že dcera, ani snacha na BIO nehrají, že dávají dětem jíst všechno, jen některá ta naše drndaSmajlík něco neochutná a nejí..
Obrázek uživatelky
profil
Svatá pravda!!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky tenkrát bylo vše zdravější ,takže ani nemuselo být žádné bioSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásně napsáno Smajlík souhlasím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles