Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Do Divadla Palace přišli diváci v pyžamech

25. 09. 2010 | Kultura
Divadelní představení Do pyžam, ve kterém exceluje Jiří Langmajer, Kateřina Brožová, Kateřina Herčíková a David Suchařípa, mělo třístou reprízu. Někteří diváci se proto rozhodli, že to oslaví stylově a na své oblíbené představení přišli v pyžamech.

Pražské Divadlo Palace je pro svůj žánr vyhledávaným místem zábavy. Jeho největší předností jsou jména herců a repertoár, který je vybírán s pověstnou pečlivostí. Není večer, aby to v hledišti divadla neburácelo smíchy, a ke spánku mají diváci na hony daleko. Přesto na pondělní představení přišli v pyžamech. Chtěli tak vyjádřit obdiv k výkonu herců, kteří to se svým představením dotáhli až k neuvěřitelné třísté repríze.

divadlo-palace-divaci-v-pyzamech„Měl jsem nějaké signály od diváků předem,“ přiznává ředitel divadla Alexej Pyško. „Musím uznat, že za normálních okolností bych se na diváka v pyžamu díval přinejmenším s otevřenou pusou. V pondělí bylo ale možné cokoli. Slavilo se a to je mezi diváky vždycky trochu uvolněná morálka“, dodává s úsměvem principál.

S třetím zvoněním se mezi seriózními diváky začal prodírat had recesistů v pyžamech, který vzbudil nečekaný rozruch. V sále se dokonce začalo tleskat a to ještě představení ani nezačalo. Recesisty byl amatérský divadelní spolek Mratín, který se svou zálibou k Divadlu Palace netají. Jejich kousek se opravdu povedl, pobaveni z divadla odcházeli i herci.

Zdroj: Divadlo Palace

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super akcia
Obrázek uživatelky
profil
Takové divadelní představení bych ráda spatřila, třista repríz je již úctyhodné číslo a protože jsem pro každou recesi, určitě bych neváhala v tom pyjamu přijít také, škoda jen, žedo Prahy je daleko a jet pouze na otočku je docela náročné. Již jsem to zkusila dvakrát a i když jsem měla pěkný kulturní zážitek, ten další pracovní den byl prostě náročný. No a v dnešní době musí člověk počítat, že vstupné není nejlevnější a cesta tam a zpět to celé taky hodně prodraží. Myslím, že to budou mít umělci těžké a příští roky ještě více, aby se udrželi.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles