Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Do kin přichází Báječný hotel Marigold

1. 04. 2012 | Novinky
Báječný hotel Marigold, který sídlí v Indii, má být místem odpočinku pro skupinu noblesních důchodců z Velké Británie. Má to být místo, kde stráví své zasloužené stáří, obklopeni přepychem a vymoženostmi. To si myslí až do chvíle, než se těchto sedm seniorů, toužících po změně a novém životě, ocitne před branou ne ještě zcela hotového hotelu. Tak začíná vtipné a romantické dobrodružství v zemi neočekávaných radostí a možností.

Do sluncem prozářeného Jaipuru s jediným přáním začít znovu žít přijíždí finančně nezabezpečená, čerstvě ovdovělá Evelyn (Judi Dench), iluzí zbavený soudce Nejvyššího soudu Graham (Tom Wilkinson), hádavý pár Douglas a Jean (Bill Nighy a Penelope Wilton), věční hledači lásky Norman (Ronald Pickup) a Madge (Celia Imrie) a Muriel (Maggie Smith) – jejímž jediným záměrem je nechat si v Indii vyměnit kloub a okamžitě tuto zemi opustit.

Báječný hotel MarigoldVšichni se ocitnou napospas Sonnymu Kapoorovi (Dev Patel), mladému, ambicióznímu a naivnímu majiteli, který zdědil kdysi úchvatnou budovu po svém otci, a který věří, že se mu ji podaří proměnit v prvotřídní Báječný hotel Marigold. Zatím může nabídnout jen chaos. Co ale chybí Sonnymu ve zdrojích, dokáže v hojnosti nabídnout v nadšení a entusiasmu.

Noví hosté jsou i přes jeho optimismus zděšení, postupně zjišťují, že k avizovaným “zlepšením” jaksi nedošlo a vymoženosti jako voda, elektřina nebo telefon zůstávají téměř nedostupné. Stejně tak jsou zmateni Indií, zemí plnou kontrastů.

Na jedné straně špinavou a nebezpečnou, na druhé straně, krásnou a výjimečnou. Ze začátku to vypadá, že ani jeden ze sedmi hrdinů netuší, co jim budoucnost v cizí zemi přinese. Ale postupně, tak jak si vytvářejí nová přátelství a objevují nové zážitky, postupně zapomínají na svoji minulost a těší se, co jim přinese budoucnost.

Premiéra filmu Báječný hotel Marigold
je naplánovaná na 19. 4. 2012!


Zdroj: Bontonfilm.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !