Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci

9. 08. 2011 | Novinky

Už zase na nás útočí mimozemšťané. Tentokrát si ale vybrali špatný čas a špatné místo. Jejich prvotním cílem se stal Divoký západ a doba kdy všem, kdo tu chtěli přežít, visely kolty proklatě nízko. Kombinace westernu a sci-fi - Kovbojové a vetřelci zní na první pohled bizarně, jména tvůrců ovšem slibují mimořádný zážitek.

Na všech klíčových postech najdete filmové ikony, ať jsou to producenti Steven Spielberg a Ron Howard, scenáristé Star Treku a Transformers Roberto Orci a Alex Kurtzman a především režisér Jon Favreau, který natočil oba díly Iron Mana. Před kamerou pak uvidíte Daniela Craiga (aktuální James Bond) a Harrisona Forda.

kovbojové a vetřelciCizinec (Daniel Craig), který se probral z bezvědomí poblíž města Absolution, si naprosto vůbec nic nepamatuje. Jediným vodítkem k jeho minulosti je podivný náramek na zápěstí. Celková amnézie je mrzutá věc, obzvlášť když se ocitnete ve městě, které nenávidí lidi odjinud a kde vládne tvrdou rukou nesmlouvavý plukovník Dolarhyde (Harrison Ford), jenž ho řídí metodou pěsti a biče. Absolution žije ve strachu a brzy bude ještě hůř.

Shůry přicházejí podivné zvuky a oslepující světla, obyvatelé města beze stopy mizí a nikdo neví, jak se bránit a kdy přijde řada na něj – tomu se říká permanentní teror. Paradoxně právě cizinec, kterého pronásledovali od chvíle, kdy se v jejich městě objevil, se stane jejich jedinou nadějí.

Postupně se mu vrací paměť, a jak si vzpomíná, kde byl a co tam prožil, uvědomuje si, že drží v rukou klíč k tajemství, které zdejším kovbojům dává aspoň nějakou naději v boji s  technologicky mnohem vyspělejším protivníkem. Otázkou je, jestli mu chronicky nedůvěřiví obyvatelé uvěří a jestli mu Dolarhyde dobrovolně přenechá otěže vlády nad městem.

kovbojové a vetřelciPříběh Kovbojové a vetřelci vychází z komiksové předlohy společnosti Platinum Studios, která prodala filmová práva ještě předtím, než byla kniha vůbec v tisku, což lze vysvětlit až klukovským nadšením producentů Spielberga a Howarda. „Je to dobrodružství, které by chtěl prožít každý kluk. Nejdrsnější pistolníci Divokého západu se střetnou s ještě drsnějšími mimozemšťany. Bavilo nás tvořit postavy, které by za normálních okolností střílely po sobě, a teď musí bojovat bok po boku, aby přežily,“ vysvětluje Howard.

Ten příběh je napsaný tak skvěle, že by obstál, i kdyby se v něm žádní mimozemšťané neobjevili. Ale tahle kombinace je prostě dokonalá,“ uzavírá Spielberg.

Premiéra filmu Kovbojové a vetřelci je naplánovaná na
25. 8. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci:

Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
Do kin se prostřílejí Kovbojové a vetřelci
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles