Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do Opery chvátejte, dobré skutky konejte!

29. 11. 2008 | Ze společnosti

Nemysleme na to, jak ten čas letí, vždyť advent je časem, kdy se máme zastavit, prožít každý okamžik a dopřát si nevšední zážitky spolu s lidmi, které máme rádi.  Benefiční vánoční koncerty rozhodně k nevšedním zážitkům patří a ani letošní rok není výjimkou. Vánoční duet v podání Evy Urbanové a Heleny Vondráčkové je jen zlomkem bohatého programu koncertu Vánoce v Opeře. Kde a kdy? Ve Státní opeře Praha v pondělí 15. prosince v 19:30 hodin.


Nechte se unést směsicí vánočních a muzikálových melodií, kombinací klasiky i swingu, to vše v podání stálic hudebního nebe i mladých vycházejících hvězdiček. Jak se říká – pro každého něco. Rozmanitým hlasovým kombinacím dá vyniknout hudební doprovod Orchestru Státní opery Praha pod taktovkou Františka Drse. Se svými hosty vystoupí Lenka Filipová a Laďa Kerndl potěší swingovými evergreeny.


„Ke zlatým hřebům večera bude jistě patřit společné vystoupení Evy Urbanové a Heleny Vondráčkové, samozřejmě za doprovodu Orchestru Státní opery Praha,“ uvádí Michaela Dobrovolná ze společnosti Wolf Star Production, která slavnostní večer pořádá ve spolupráci s Bon Art Production. A která že skladba v podání těchto dvou hvězd uměleckého nebe zazní? Přijďte a nechte se překvapit … vyzývá k návštěvě Michaela.


Kdo se těší na vystoupení hudebních skupin, určitě nebude zklamán, když se na pódiu objeví Chinaski a zazpívají skladbu Hvězdy nad hlavou ze svého nového alba Autopohádky 2, nebo pro ty, kdo stále váhají píseň Vánoční čas v podání NightWork.


Zastavme se, zvolněme tempo svých dnů a učiňme tak čas adventu něčím mimořádným – pro sebe i pro své okolí. Vánoce v Opeře určitě přispějí ke sváteční náladě!


Spojení vánočního koncertu s beneficí pro Konto Bariéry se stalo milou tradicí, a proto i letos bude výtěžek koncertu věnován na pomoc našim handicapovaným spoluobčanům. Myslet na své bližní a pomáhat těm, kdo to potřebují, je sice celoroční závazek, ale proč neudělat o Vánocích něco navíc? Náš příjemný zážitek se tak stane vánočním dárkem pro druhé.

DanielkaZ
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !