Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do skonání času

20. 06. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Do skonání času
Autor: Danielle Steel
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: květen 2014
Vázaná vazba
Počet stran: 288
Cena: 240 Kč

Nejnovější kniha americké spisovatelky Danielle Steelové přináší dva příběhy velké lásky – producentky módních show Jenny a právníka Billa a s časovou prodlevou čtyřiceti let příběh amišské dívky Elizabeth a knižního nakladatele Boba. Je možné, že Elizabeth a Bob jsou Jenny a Bill, kteří se vrátili do nového života se šťastnějším koncem? Kniha potěší zejména milovnice jemně dramatické romantiky.


Ukázka z knihy Do skonání času:


Do skonání časuBylo půl šesté, když venku slyšela zastavit auto. Vyhlédla kuchyňským oknem ven. Přijel šerif. Měl vážný výraz, když mu přišla otevřít a uvítala ho.
„Dobrý den, Clarku,“ prohodila zvesela. „Bill ještě není doma. Musí se vrátit každou chvíli. Jel do hor za Harveym Adamsem – je nemocný.“ Šerif pokýval hlavou a smekl klobouk, když vešel.
„Jenny, musím vám něco říct...“

Byly to nejhorší dvě hodiny v Bobově životě. Řítil se na plný plyn a bylo mu jedno, jestli ho policie zastaví. Jako zázrakem projel. Zaparkoval před nemocnicí a vrazil na ambulanci, odkud ho poslali nahoru na intenzivní péči. Zavedli ho do kóje, kde ležela mladá žena připojená na spoustu hadiček a přístrojů. Sestra pečlivě sledovala její stav, a zrovna byl přítomen i lékař, když Bob vešel.

„Jak je jí?“ zeptal se zajíkavým hlasem. Byla to Lillibet, téměř k nepoznání, jak měla zhmožděnou tvář, podlitiny pod očima, obě ruce zlomené a na hlavě obvaz. Ale byla to Lilli. Určitě. Naklonil se blíž a dotkl se její tváře.

O autorce knihy Do skonání času - Danielle Steelové:


DANIELLE STEEL patří k nejúspěšnějším píšícím ženám současnosti.
Knihy této americké spisovatelky čte doslova celý svět. Náklady jejích knih se odhadují na více než 550 milionů výtisků a byly přeloženy do 28 jazyků! Desítky z nich byly televizně zpracovány.

V roce 2002 jí bylo za literární činnost uděleno francouzské prestižní vyznamenání „rytíře“ Ordre des Arts et Lettres. Danielle Steel je rovněž zapsána v Guinessově knize rekordů - její knihy se v seznamu nejprodávanějších novel New York Times Bestseller udržely neuvěřitelných 381 týdnů.

Danielle Steel obývá 55 pokojový dům v San Francisku. Část roku žije i ve Francii, kde si blízko St. Tropez pořídila luxusní chatu.


Knihu Do skonání času koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles