Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do Slunečné míří sexy motorkář

23. 06. 2020 | Televizní tipy
Cestu kolem statku Slunečná a jeho pohostinnost okusí i parta nadšenců do motorek. Chtějí zažít pořádnou dávku adrenalinu a postavit si motokrosovou dráhu u pastvin. Hlavu motorkářského „gangu“ si zahrál muzikálový herec Ondřej Bábor. Tomu láska k silným strojům rozhodně není cizí. Vstoupí do hospody v motorkářské kombinéze a doprovází ho pořádný gang souputníků.

„Už od mládí jezdím na motorkách. Začal jsem na silničních, následovaly cestovní a skončil jsem u Harleye. Teď už jen projíždím krajinou a kochám se. Motorky jsou pro mě srdcová záležitost,“ svěřil se Ondřej Bábor, který se na chvíli objeví v seriálu Slunečná, ačkoli ho sám nesleduje. „O seriálu jsem věděl hlavně díky Evě Burešové, se kterou hraju v představení Čas růží.

Do Slunečné míří sexy motorkářTaky jsem moc rád, že jsem se na place setkal s Ivou Hüttnerovou. S ní zase hraju v muzikálu Kvítek mandragory. Bylo to moc krásné a milé setkání po dlouhé době,“ přiznává sympaťák, od kterého produkce seriálu vyzvídala, jak je na tom s motorkářským vybavením. „Oblečení, které mám v seriálu, není moje, protože na Harleyi se v tomto nejezdí. Ale produkce se mě ptala, jestli takové náhodou nemám, že bych mohl mít vlastní.

Bohužel,“ přiznává s úsměvem a prozrazuje, že je rád, že se konečně svět po koronakrizi vrací k normálu. „Momentálně oprašuju představení Děti ráje, které se po dlouhé době opět vrací do Prahy, a zároveň mám zkoušky obnoveného muzikálu Cikáni jsou do nebe v Divadle Bez zábradlí. Naposledy se tam muzikál uváděl před patnácti lety a já tam budu alternovat s Michalem Kavalčíkem, který v něm měl tehdy hlavní roli,“ prozrazuje Ondřej Bábor a dodává, že ho trochu mrzí, že se o závodu v seriálu pouze mluví, a on si žádný motokrosový adrenalin neužil.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Do Slunečné míří sexy motorkář:

Do Slunečné míří sexy motorkář
Do Slunečné míří sexy motorkář
Do Slunečné míří sexy motorkář
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !