Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrá příležitost – příležitost pro Vás

12. 02. 2008 | Finance
Dobrá příležitost je akreditovaný projekt rekvalifikace na novou pracovní pozici: projektový manažer pro školy a školská zařízení. Účast v našem projektu nabízíme především maminkám na mateřské dovolené, osobám starším 50 let a čerstvým absolventům SŠ a VŠ, kteří hledají své nové místo na trhu práce.

V rámci projektu vyškolíme 20 zájemců o práci. Během vzdělávání se naučí projektovému řízení, administraci velkých projektů financovaných Evropskými strukturálními fondy, to vše se specializací na pedagogické prostředí. Mimo tato základní školení absolvují také vzdělávání podle svých individuálních potřeb, motivační kurzy a praxi u již běžících projektů.

Profil účastníka na konci projektu Dobrá příležitost:

Dobrá příležitost - umí administrovat projekt Evropského sociálního fondu (ESF), zná strukturu projektu, chápe principy ESF, zná administrační proces projektu, ví co je potřebná dokumentace projektu apod.
- zná své silné a slabé pracovní stránky a ví, jak má dále pracovat na svém rozvoji (individuální rozvojový plán)

Absolvent rekvalifikace Dobrá příležitost získá specializované profesní a manažerské dovednosti. Pozice administrátora/manažera projektu ve školách a školských zařízeních je zatím spíše výjimečná, jedná se o specifické know-how, které se v následujících letech stane vysoce žádaným.

Dobrá příležitost Projekt Dobrá příležitost má i druhou zajímavou část. Současně s průběhem rekvalifikace spolupracujeme se školami a školskými zařízeními na přípravě jejich projektů.

Nejlepší z absolventů rekvalifikace Dobrá příležitost získají pracovní pozici na jedné z těchto z těchto škol - jako administrátoři/manažeři projektů.

Projekt Dobrá příležitost je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky, je tedy pro účastníky ZDARMA. Ti zaplatí pouze zálohu 1500 Kč, která jim bude v případě úspěšného absolvování rekvalifikace vrácena.

Zdroj: Dobrá příležitost

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !