Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrodružství u jezera

25. 08. 2011 | Vaše příběhy

Před lety jsem já a můj nynější manžel, tehdy ještě přítel, stanovali v kempu na jižní Moravě. Moc se nám tam líbilo.

Jednou ráno, ještě před svítáním, jsme se rozhodli, že si trošku zasportujeme. Rozhodli jsme se trošku projít a hlavně zaběhat si v okolí kempu. Pokud trochu znáte jižní Moravu, víte, že prostředí tam je k tomuto sportu přímo ideální.

Běželi jsme kolem lesa místy, která jsme zatím nenavštívili. A narazili jsme na krásné, čisté, rozhlehlé jezero. Jezero přímo vybízelo ke koupání. Plavky jsme s sebou neměli, a tak, když kolem nikdo nikde nebyl, jsme shodili ze sebe oblečení a vešli do chladivé vody tak, jak nás pánbůh stvořil.
Krásně jsme si zaplavali. Plavali jsme hodně daleko, šplíchali jsme na sebe a bylo nám prima.

Když jsme pak opět z vody vystoupili na břeh, marně jsme hledali své oblečení a boty. Na zemi, kam jsme si oblečení odložili, ležely jen mé brýle. Tak u jezera přece jen někdo byl. S nadějí, že si z nás jen vystřelil a naše svršky nám schoval někdo v okolí, jsme se dali do prozkoumávání okolních keřů.  Intimní místa zakrytá dlaní jsme prozkoumali pořádný okruh kolem jezera, ale oblečení ani boty jsme nenašli. Co budeme dělat? Tehdy mobily ještě nebyly. A tak jsme si natrhali pár větví, kterými jsme skrývali ta nejtajnější místa a vraceli jsme se zpět do kempu. „Já tam takto nepůjdu!“ řekla jsem a ukázala na svou sukýnku z větví. Přítel souhlasil, že až budeme blízko, zůstanu schovaná a on mi pro oblečení dojde do stanu. Šli jsme polem a můj přítel najednou do mě šťouchl prstem. Já se podívala směrem, kterým ukazoval. Nechápavě jsem zírala na strašáka uprostřed pole. Pokrčila jsem rameny a přítel mi vysvětlil: „Ten strašák je oblečený!“ Ihned jsem pochopila. Rozběhli jsme se směrem ke strašákovi, bosky to šlo těžce, nohy jsme už měli celé rozpíchané. Strašák měl na sobě roztrhanou flanelovou košili a ještě roztrhanější montérky. Hlavu mu zdobil slamák. Já si vzala flanelku, které jsem se strašně štítila. Než jít ale nahá zpět, musela jsem se smířit s košilí, z které jsem si udělala minišaty, když jsem je převázala provázkem, který měl strašák kolem montérek místo pásku. Přítel si navlíkl roztrhané montérky, vrazil mi na hlavu slamák se slovy: „Abys nedostala úpal.“ A takto vymódění jsme pokračovali v cestě.

Do kempu jsme dorazili ve chvíli, kdy se celý kemp právě probouzel. Lidé vycházeli ze stanů a chatek a dívali se na dvě stvoření, protože ve flanelových minišatech jsem se rozhodla i já jít ke stanu, která přicházela k našemu stanu. U vedlejšího stanu se culila Monika s Petrem, naši přátelé, s kterými jsme se během rekreace seznámili. „Co se vám to stalo?“ ptali se, celí rudí ve tvářích. Mávli jsme jen rukou a vešli do stanu, abychom se opět zcivilizovali. Ve stanu na nás čekalo překvapení: na spacácích leželo naše oblečení i tenisky od jezera.

Protože nebylo těžké odhadnout, kdo nám vzal naše svršky od jezera, chvilku jsme s Petrem a Monikou nemluvili. Pak jsme ale uznali, že to byl jen šprým a hříšníkům jsme odpustili.

Další rok jsme s nimi jeli na dovolenou znovu. Tentokrát jsme jeli jen naším autem na houby asi dvacet kilometrů a pro změnu jsme se jim „jako“ ztratili. Do kempu jsme my dorazili s plným košem hub pěkně autem, zatímco oni museli pěšky. Cestou sice našli spoustu hřibů a několik bedel, takže úlovek měli větší, zato se pořádně prošli…


Kapucínek K. - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak to jsme se dobře pobavilaSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
HEZKÝ PŘÍBĚH...byla jsem trošku škodolibá a představavala si i sukýnkuSmajlíki strašáka...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc jsem se pobavila, super!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bezva pribeh !!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Skvělý, bezvadně napsaný příběh!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle