Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Docu-reality Hlava rodiny na České televizi

23. 09. 2014 | Televizní tipy
Česká televize uvádí každou středu od 4. září ve 21 hodin na obrazovce ČT1 novou šestidílnou sociální docu-reality Hlava rodiny, která zábavnou formou vede náctileté členy domácností k seznámení se se světem rodinných financí.

Docu-reality Hlava rodiny je nový pořad České televize, který zábavnou formou vede náctileté členy domácností k seznámení se se světem rodinných financí. Sociální docu-reality Hlava rodiny na České televizi , která si klade za cíl prozkoumat, zda dokáží hospodařit s rodinným rozpočtem.

Každý díl z docu-reality Hlava rodiny na České televizi mapuje po dobu jednoho měsíce příběh jedné rodiny, ve které teenager rozhoduje o tom, kam a kolik z rozpočtu rodina v rámci měsíce vloží. Jejich rodiče stojí před velkou výzvou – sebrat odvahu a svěřit měsíční příjem celé rodiny svému potomkovi. Zůstanou jim po měsíci dluhy, nebo se ukáže, že jejich dítě je lepší hospodář?

Docu-reality Hlava rodiny na České televiziPomocníkem je všem finanční expert
, který lehce mentorským způsobem účinkujícího teenagera provede neznámými body domácího rozpočtu. Tvůrci vycházejí z jednoduché premisy: Každý rodič by měl být rád, pokud se jeho dítě naučí zacházet s penězi. Ne vždy se ale jedná o jednoduchou záležitost, zvláště pak, když mají sami teenageři své vlastní představy o využití peněz. Štáb se zaměřuje na tenzi, emoce mezi teenagery a jejich rodiči. Na úspěchy, toleranci a trpělivost a zvládání hospodaření. Záměrem pořadu je nasměrovat teenagery k finanční gramotnosti.

Role finančního poradce v docu-reality Hlava rodiny na České televizi je velmi důležitá, je to totiž on, kdo jako jediný před kamerou komunikuje s našimi protagonisty a ovlivňuje jejich rozhodování. Během docu-reality Hlava rodiny na České televizi finanční poradce předá peníze teenagerovi, plánují měsíční výdaje, následně může kontrolovat nebo pomáhat a na konci dílu je u vyhodnocení úspěšného či neúspěšného průběhu vlády teenagera. Autoři přizvali ke spolupráci Jana Waldhausera, který pracuje 10 let v bankovnictví jako finanční expert.

Hlava rodiny ve vysílání České televize každý čtvrtek od 4. září 2014 od 21 hodin na ČT1.


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Docu-reality Hlava rodiny na České televizi:

Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !