Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalá manželka

28. 04. 2020 | Knižní tipy
Název: Dokonalá manželka
Autor: J. P. Delaney
Nakladatelství: Esence
Datum vydání: 03 / 2020
Formát: 156 × 235 mm, 740 g
Vazba: Pevná vazba
Počet stran: 368 stran
Cena: 319 Kč

Dokonalý život. Dokonalá láska. Dokonalá lež. Nový thriller autora bestsellerů Ta přede mnou a Věř mi, který neodložíte, dokud ho nedočtete. Když se vzbudí, bolí ji každičký kousek jejího těla a nepamatuje si, kdo je, kde se nachází, ani jak se tam ocitla, a tak ji hned napadne, že je v nemocnici – že měla těžkou nehodu.

Dokonalá manželkaMuž sedící vedle její postele tvrdí, že je její muž. Ona se prý jmenuje Abbie, je nadaná umělkyně, vášnivá surfařka, milující matka a dokonalá manželka. A také jí tvrdí, že měla před pěti lety děsivou nehodu a jen díky obrovskému technologickému průlomu byla přivedena zpět z propasti. Abbie je zázrakem vědy.

Ovšem když se Abbie začnou vybavovat střípky vzpomínek, zjišťuje, že její předchozí život asi nebyl tak úžasný, jak jí Tim tvrdí. Může mu věřit? A co se vlastně před pěti lety stalo?

O autorovi knihy Dokonalá manželka:


J. P. Delaney je pseudonym Tonyho Stronga, autora několika bestsellerů, z nichž některé napsal rovněž pod jinými jmény (Anthony Capella, Jonathan Holt). Narodil se v roce 1962 v Ugandě, nicméně když mu bylo šest měsíců, rodiče se rozhodli vrátit do Velké Británie. V Oxfordu studoval anglickou literaturu, potom začal pracovat jako copywriter v Ogilvy and Mather, největší reklamní agentuře ve Spojeném království, aby se posléze stal i jejím kreativním ředitelem. První knihu, kterou publikoval pod jménem J. P. Delaney, byla Ta přede mnou (The Girl Before, 2017). Mrazivý román, o němž například Lee Child řekl, že je to „zkrátka dokonalý psychothriller“, vyšel ve více než 40 zemích. V roce 2018 vydal Ikar thriller Věř mi (Believe Me).


Knihu Dokonalá manželka koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub nebo na eshopu Luxor.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !