Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý pomocník při úklidu

9. 01. 2018 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Easy Wring & Clean TURBO











Snad každý chce mít domov jako ze škatulky, ale málokdo se do úklidu vrhá s nadšením. Dřina a ztráta času, který můžete trávit s rodinou či přáteli, umí od smýčení podlah spolehlivě odradit. Nyní však přichází rotační mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy, s jehož  pomocí ušetříte nejen spoustu času, ale také energie. Vyzkoušejte ho a přesvědčte se, že vaše podlaha může být čistá už po pár tazích.


Easy Wring and Clean TURBOTřásňový rotační mop od Viledy prošel mnoha inovacemi, aby se stal ještě lepším pomocníkem v domácnosti. Jedinečná hlavice mopu nyní kombinuje dva druhy třásní. Bílé třásně ze 100% mikrovlákna zaručují snadný úklid a skvělou absorpční schopnost. Červené třásně jsou zase vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který dokonale vyčistí i tu nejodolnější špínu bez sebemenšího poškrábání podlahy. Mycí návlek můžete prát v pračce až na 60°C a nebo jej snadno vyměnit za nový. Trojúhelníkový tvar nástavce navíc zajistí snadný úklid v rozích a teleskopická tyč se díky volitelné délce přizpůsobí každé hospodyňce.

Zdokonalení se dočkala i konstrukce kbelíku Easy Wring and Clean TURBO, který je nově pro lepší stabilitu a snazší manipulaci vybaven podélnou rukojetí. Pro pohodlnější a intuitivní vyprazdňování je také vylepšen o čelní otvor. Velkou výhodou při přenášení v domácnosti je i jeho snížená hmotnost.

Tím výhody nového rotačního mopu od Viledy nekončí. Díky vysoce praktickému pedálu vám odpadne námaha při ždímání. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás. Díky tomu je vhodný také pro seniory, kterým již pohyb přece jen dělá problémy. Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Nemusíte se tak obávat kaluží všude kolem.

Mop Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a k dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 949 Kč.

Easy Wring and Clean Turbo získal prestižní ocenění v kategorii úklidových pomůcek: „Volba spotřebitelů – nejlepší novinka 2017“. Produkt získal toto ocenění nejen v České republice, ale také na Slovensku!

Více informací najdete na www.vileda.cz

Easy Wring and Clean TURBO

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dokonalý pomocník při úklidu:

Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
Dokonalý pomocník při úklidu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !