Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

DoktorKA - Mami, už nepij! Alkoholismus žen

15. 04. 2015 | Televizní tipy
O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show DoktorKA - Mami, už nepij! Alkoholismus žen MUDr. Kateřiny Cajthamlové.

Závislost na alkoholu devastuje život více než 700 tisícům občanů České republiky. Mužů alkoholiků se odhaduje dvakrát více než žen, ale počty alkoholiček přibývají a jejich věkový průměr klesá. Varující je, že ženy nejčastěji popíjejí skrytě. Jejich okolí o tom nemusí dlouhé roky ani tušit. Jaké jsou varovné signály toho, že se popíjení alkoholu zvrhlo v závislost?

DoktorKA - Mami, už nepij! Alkoholismus ženOlga z pořadu DoktorKA - Mami, už nepij! Alkoholismus žen se s alkoholem potýkala téměř 30 let, od narození těžce postižené dcery. Podobně jako Jitka, čtyřnásobná matka samoživitelka. Co jim nakonec v boji s alkoholem pomohlo?

Dále DoktorKA vysvětlí, co přesně znamená premenstruační syndrom a proč je dobré respektovat ženské cykly. A představení břišních tanců ukáže, že i tanec může být pro ženy lékem.

DoktorKA - Mami, už nepij! Alkoholismus žen můžete sledovat 15. 4. 2015 od 21,05 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Mikuláš Křepelka


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !