Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domnělého devianta v parku, blokování průjezdu fast foodu i podvod při prodeji bytu odhalí tento týden Policie v akci

6. 08. 2018 | Televizní tipy
Policie je hned ráno povolána ředitelkou základní školy, jejíž dvě žákyně nahlásily muže, který se obnažoval v parku. Po příjezdu hlídka zjistila, že muž se v parku stále zdržuje, jakékoli obnažování před dětmi však odmítal. Po chvíli se ale přiznal, že si v parku odskočil a nevšiml si, že kolem jdou právě děti. Celá situace tak byla pouhým nedorozuměním, které se vyřešilo pokutou.

Nezvyklý případ řeší hlídka, která je přivolána obsluhou restaurace – fast foodu, v němž si žena z vozu objednala jídlo, ale u okénka s výdejem pouze zaparkovala a přestala reagovat. Obsluha restaurace na ni klepala i volala, ale bez reakce.

Domnělého devianta v parku, blokování průjezdu fast foodu i podvod při prodeji bytu odhalí tento týden Policie v akciPo otevření dveří ucítili zaměstnanci fast foodu alkohol, a proto přivolali policejní hlídku. Žena po probuzení skutečně „nadýchá“ téměř dvě promile a strážníci ji následně odvezou na služebnu, kde se dozví, že žena pila alkohol poté, co přišla o zaměstnávání, a že jde o ojedinělý incident.

Trh s nemovitostmi je obzvlášť v posledních letech ošemetnou záležitostí. Při dnešních vysokých cenách nemovitostí zcela správně zbystřil potenciální kupec jednoho z bytů s podezřele nízkou cenou.

Při prověření majitele bytu na katastrálním úřadu zjistil, že byt na něj vůbec není psaný, a proto na domluvenou schůzku s ním rovnou zavolal policejní hlídku. Mladík za přítomnosti strážníků nakonec přiznal, že byt nevlastní, a dokonce v něm bydlí načerno, nemá peníze, a už stihl jednu rodinu o zálohu na byt obrat…

Pořad Policie v akci sledujte každý všední den na Primě v 16.50


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Domnělého devianta v parku, blokování průjezdu fast foodu i podvod při prodeji bytu odhalí tento týden Policie v akci:

Domnělého devianta v parku, blokování průjezdu fast foodu i podvod při prodeji bytu odhalí tento týden Policie v akci
Domnělého devianta v parku, blokování průjezdu fast foodu i podvod při prodeji bytu odhalí tento týden Policie v akci
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Občas kouknu a nestačím se divit co druh HOMO SAPIENS dělá za úžasné věci.

To že PČR řeší každou chvilku spory mezi sousedy i manžely - to se dá ještě skousnout, ale opilé matky s dětmi po ulici nebo v hospodě, kam jsme se to proboha dostali když jsou namol už okolo poledne.
Chápu že děti jsou dnes z větší části hyperaktivní, ale naše mámy po půl roce dávaly své dítka do jeslí a nikoho nezajímalo, že jsou unavené, nevyspané - šly zpět do práce.Možná k zamyšlení
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles