Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte si odpočinek a relaxaci, jako naše modelky!

10. 03. 2008 | Úspěšní lidé
Milé ženy, pokud se v těchto dnech opravdu necítíte dobře, máte špatné dny, nic se Vám, neustále jste pod tlakem okolí? Odborníci radí, odpočívejte a na malou chvíli vypněte. V práci si vemte volno, dopřejte si relaxaci a uvolnění stejně, jako naše krásné modelky.

Dámskou horskou jízdu, ve složení Bára Kolářová, Mirka Košťanová, playmate Dominika Mesárošová, letošní finalistka Miss CŘ Romana Pavelková, modelka Renata Alsterová, se zaslouženým odpočinkem, absolvovali o minulém víkendu.

„Potřebujeme si odpočinout, je toho na nás všechny za poslední dobu hrozně moc. Ani nevíte, jak jsme se sem těšili. Milujeme hory a kde jinde se dá odpočívat, než ve Špindlu,“ shodly se na tom krátce po příjezdu holky.

relaxace modelek Přítomní pánové mohli na modelkách oči nechat, bylo se opravdu naco koukat. Z jejich reakcí bylo vidět, že je dívky svým přijezdem opravdu příjemně překvapili.

„Na párty sem mě pozvali kamarádi, tady ze Špindlu, vůbec jsem nepočítal s tím, že uvidím tolik ženskejch pohromadě. Přiznám se Vám, že kdyby mi kámoši neřekli, že tady budou nějaký modelky, tak sem nejedu. A jestli si někdo myslí, že jsou modelky a missky umělý, tak se hluboce mýlí, jsou to opravdu krásný holky, vždyť se nato podívejte (ukázal na Báru Kolářovou) škoda, že jsem už zadanej, třeba taky jednou budu mít doma nějakou modelku,“ svěřil se nám, se zasněným výrazem, během večera v luxusním hotelu Windsor, kde si modelky dopřávaly relaxaci, jeden z návštěvníků akce.

relaxace modelek relaxace modelek














V průběhu večera byly na programu „dámské jízdy“ relaxční a ozdravné kůry, speciální koupele, relaxovat mohly modelky v masážní vířívé vaně, kterou si ze všech nejvíce oblíbila letošní finálové Miss ČR Romana Pavelková.

relaxace modelek relaxace modelek














„Je to příjemný pocit, doporučuju to všem ženám. Není nad to lehnout si do vany a relaxovat. Využívám svého volna, které ještě mám dokud to jde,“ svěřila se nám letošní finalistka Miss ČŘ Romana Pavelková, která má v těchto dnech plné ruce práce s přípravami na Miss ČR.

Během večera se „dámská jízda“ změnila v souboj ženy versus muži. Na řadu totiž přišel bowlingový turnaj, který přes poměrně slušné drama, nakonec vyústil ve vítězství pro pány.

-kep-

Foto: Aleš Kartal

Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !