Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte si pleťovou masku z jogurtu

10. 03. 2015 | Krása
Po zimě je pleť vysušená a nutně potřebuje náležitou regeneraci. Používat lze přírodní pleťovou masku, kterou si vyrobíte z bílého jogurtu. Jogurt lze nanést nejen na pokožku, ale i na vlasy. Pleťovou masku z jogurtu můžete připravit v mnoha variantách.

Masky na obličej


Jogurtová

Stačí nanést bílý jogurt na pleť a je hotovo. Vaše pleť bude mít díky této masce svěží nádech. V letních měsících je vhodná také pro zklidnění spálené pokožky od sluníčka.

Okurková

Bílý jogurt smíchejte s nastrouhanou salátovou okurkou a vytvořenou směs naneste na pleť. Nechte působit cca 10 minut a opláchněte vlažnou vodou. Maska je vhodná pro mastnou či podrážděnou pleť.

Dopřejte si pleťovou masku z jogurtuBramborová
Bílý jogurt, menší lžičku olivového oleje a nastrouhanou syrovou bramboru smíchejte dohromady a naneste na obličej. Masku, která bude postupně zasychat, nechte působit asi 20 minut. Maska je vhodná pro suchou pleť, které dodá potřebnou hydrataci.

Jablečná

Tentokrát s bílým jogurtem smíchejte rozmixované jablko. Směs nechte na obličeji působit 25 minut, aby se pokožka dostatečně hydratovala.

Masky na vlasy


Medová

Bílý jogurt smíchejte se lžící medu. Vytvořenou směs rovnoměrně naneste do vlhkých vlasů a nechce působit zhruba 15 minut. Poté vlasy opláchněte vlažnou vodou. Vaše vlasy budou krásně lesklé a bez lupů.

Vajíčková
Smíchejte jeden žloutek s dvěmi lžícemi bílého jogurtu a naneste směs na suché vlasy. Po 20 minutách opláchněte vlažnou vodou (ne teplou), aby se žloutek nezkazil. Zábal dodá vlasům sílu a je nápravou při jejich poškození.

Aby byl efekt co nejlepší, doporučujeme masky aplikovat 2 – 3krát týdně.
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles