Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní

19. 05. 2020 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Přírodní léčebné zdroje vám mohou posílit vaši imunitu, revitalizovat tělo a mysl a posílit vaše dýchací cesty


Vybrané lázeňské hotely Ensana v Mariánských Lázních, hotel Centrální Lázně a hotel Hvězda, se již 25. května opět otevřou svým hostům. Pobyty je možné rezervovat již nyní na webových stránkách Ensana, kde si také můžete vybrat jeden z mnoha pobytových balíčků. Na všechny tyto pobyty v hotelích Centrální Lázně a Hvězda, které se uskuteční od 25. května 2020 do 30. června 2020 platí nyní sleva 25%!

Mnozí z nás se po několika neobvyklých jarních měsících cítí unaveně. Není divu, po dlouhých týdnech v karanténě a nedostatku pohybu, je vaše tělo zpomalené a potřebuje zbavit přebytečných toxinů. Navíc je nesmírně důležité, abychom se zamysleli, jak posílit imunitu, vyčistit dýchací cesty a dostat tělo a mysl do té nejlepší kondice.

Mariánské LázněMariánské Lázně jsou perfektním místem, kde si všechny tyto cíle můžete splnit. Překrásné prostředí města a okolní příroda jsou skvělé pro dlouhé procházky a určitě vám pomohou osvobodit a vyčistit vaši mysl. Přírodní léčebné zdroje a jejich odborné využití v hotelech Ensana zase zajistí vyčištění a ozdravení pro vaše tělo a skvěle posílí vaši imunitu.

K léčbě dýchacích cest jsou využívány inhalace minerálních vod, ke kterým jsou v případě potřeby přidávány přírodní soli, nebo odvary z bylin. Blahodárně působí také sauna, solné jeskyně a minerální koupele s přísadou soli z mrtvého moře. Skvělá je kombinace inhalace a pitné léčby minerální vody vyvěrající z Lesního pramene. Ten působí mukoliticky, jinými slovy uvolňuje hlen z dýchacích cest a usnadňuje tak odkašlávání. Tuto proceduru můžete vyzkoušet v hotelu Centrální Lázně i hotelu Hvězda.

K celkovému ozdravení vašeho organismu je ideální kombinace sportovních aktivit, rehabilitačních a relaxačních procedur a procedur zaměřených na detoxikaci a posílení imunity. Ensana nabízí v Mariánských Lázních mnoho možností pro aktivní vyžití od půjčování kol, elektrokol, koloběžek, inline bruslí a nordic holí, až po pronájem tenisových nebo squashových kurtů. K dispozici je hostům také plán cyklostezek a motorkářských tras. Pro milovníky golfu jsou Mariánské Lázně ideálním místem a každý nadšený golfista zajisté ocení možnost zahrát si na zdejším královském hřišti. Relaxovat je možné při masážích a kosmetice nebo lze také zvolit rehabilitační cvičení nebo skvěle vybavené fitness centrum.
hotely Ensana
Ensana má pro vás v Mariánských Lázních připraveno mnoho procedur, které zaručeně pomohou vašemu tělu s detoxikací a posílí vaší imunitu. Vyzkoušejte procedury využívající přírodní CO2, který pochází z přírodního pramene nazvaného Mariin pramen. Jde v pravém smyslu slova o mocné vývěry plynu kysličníku uhličitého (99,7%), který se využívá k suchým uhličitým koupelím a plynovým injekcím. Oxid uhličitý  je vulkanického původu a je tak čistě přírodní.


Mariino jezírko s oxygenoterapií

Naprostá rarita v českém lázeňství, kterou si můžete vyzkoušet právě v Mariánských Lázních. Procedura, jejíž kořeny sahají až do roku 1905, je založena na využití speciálního bazénku, kde jste po pás usazeni do přírodního plynu CO2, vyvěrajícího přímo z Mariina pramene. V kombinaci s oxygenoterapií zlepšuje prokrvení těla i saturaci hemoglobinu kyslíkem a má tedy velmi příznivý dopad na regeneraci buněk a zpomalení procesu stárnutí. Video-projekce a další doprovodné relaxační efekty ještě prohloubí váš dobrý pocit.

Plynová injekce s přírodním CO2

Tato procedura je opět specifická pro Mariánské Lázně. Je vám při ní injekcemi aplikován přírodní plyn CO2, který vyvěrá přímo z Mariina pramene. Aplikace tohoto plynu do podkoží v oblasti velkých kloubů a páteře napomáhá s úlevou od bolesti, zlepšuje prokrvení dané oblasti a urychluje hojení.
Suchá plynová lázeň

Suchá plynová lázeň CO2

Další zcela jedinečná procedura, kdy ležíte oblečení ve velkém plastovém pytli, který je utěsněný těsně pod pažemi. Do pytle je vháněn plyn, který se přes oblečení a kůži vstřebává do těla. Zpomaluje tak srdeční aktivitu a snižuje krevní tlak. Procedura také zlepšuje krevní oběh, činnost ledvin a má protizánětlivé účinky. Tento plyn také stimuluje produkci hormonů testosteronu a estradiolu a zlepšuje tak sexuální funkce nebo ulevuje ženám od menopauzálních příznaků.

Minerální koupele s přírodním CO2hotely Ensana

Koupel v přírodní minerální vodě s vysokým obsahem CO2, přírodních solí a huminových kyselin. CO2 probublává na vaší kůži a vytváří příjemný šimravý pocit. Opět je kůží vstřebáván do těla, což vede ke zpomalení srdeční aktivity, snížení krevního tlaku. Opakované procedury vedou ke zlepšení fungování krevního oběhu, činnosti srdce a ledvin, pomáhá také se zmírněním stresu a úzkosti. Po koupeli následuje suchý zábal, který zajistí maximální prospěch z procedury pro vaše tělo a mysl.


Pro více informací navštivte https://www.ensanahotels.com/cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní:

Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
Dopřejte svému tělu a mysli ozdravný pobyt v překrásném prostředí Mariánských Lázní
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka