Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte v zimě svému tělu vitamíny a minerály z přírodních zdrojů

6. 02. 2017 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Zima je v plném proudu a tak rozhodně není od věci podpořit organismus pořádnou dávkou vitamínů a prospěšných látek. Nejlepší jsou samozřejmě ty přírodní a tak jich spoustu najdeme v ovoci, zelenině, ořechách a nejrůznějších semínkách.

K tomu, abychom si z těchto surovin rychle a snadno vyrobili něco dobrého a prospěšného našemu tělu nám pomohou malé a šikovné kuchyňské spotřebiče značky Concept. Čerstvou citrusovou šťávu, smoothie nebo lahodný zeleninový koktejl tak můžeme rychle servírovat v jakoukoli dobu.

Lis na citrusyJak na citrusy?


Zaútočte na ně s lisem na citrusy Concept CE3520. Pracuje na velmi jednoduchém pákovém principu, takže stačí polovinu citrusu položit na odšťavňovací kužel, stlačit páku a rázem máte plnou sklenici lahodné šťávy plné vitamínů. Vše bez cukru a jiných přidaných látek. Lis je vybaven sběrnou nádobou o objemu 750 ml a protiodkapovým uzávěrem Anti Drip, který zamezí odtoku šťávy a jejímu následnému kapání na kuchyňskou linku. Velmi dobře se také rozkládá a čistí, takže ho můžete používat opravdu každý den. Cena: 1.499 korun.

Tipy pro zdraví:

Pomerančová šťáva je doporučována při očistné kůře, pomáhá při překyselení organismu a posiluje imunitní systém. Je bohatá na draslík, vápník, hořčík a vysoký obsah vitamínů A, B, C, patří k dobrým zdrojům selenu, který je silný antioxidant.

Grapefruitová šťáva má silné alkalické účinky a tím čistí krev od jedovatých kyselých látek. Obsahuje draslík a vitamín C. Dužina je bohatá na bioflavonoidy, které zvyšují účinnost vitamínu C, obsahuje velké množství kyseliny listové, podporuje trávení, enzymy povzbuzují látkovou výměnu, posilují imunitní systém, preventivně působí proti infekcím a nachlazení.

Jak na ovoce, zeleninu, ořechy a semínka?


Zpracujte je za pomoci tyčového mixéru Concept TM4720. Má 2 rychlosti a praktickou celokovovou nohu, díky níž v mixovací nádobě, ale i jinde, naprosto s přehledem nasekáte a rozmixujete vše, co budete potřebovat. Poradí i ale i s ořechy, lněným nebo slunečnicovým semínkem, kterými můžete smoothie nebo koktejl obohatit. Tyčový mixér má také plynulou regulaci otáček či extra tichý chod. Cena 899 korun.

Tipy pro zdraví:

Jablka snižují krevní tlak, hladinu cholesterolu a krevních tuků, posilují imunitní systém. Jsou bohatá na draslík, který pomáhá s hospodařením vody v těle.

Ananas pomáhá čistit a působí močopudně. Zlepšuje prokrvování, snižuje krevní tlak, působí protizánětlivě, uvolňuje svalové napětí a křeče. Je bohatý na draslík, vápník, sodík, B 12 i všechny E vitamíny.

Oba produkty lze koupit na www.my-concept.cz. Kromě malých domácích spotřebičů ale najdete v nabídce značky Concept také velkou bílou techniku, jako myčky na nádobí, varné desky, digestoře, trouby, chladničky a sporáky. Značka Concept tak díky uceleným a promyšleným designovým řadám velkých a malých spotřebičů nabízí řešení pro zařízení celé moderní kuchyně.
tyčový mixér Concept



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dopřejte v zimě svému tělu vitamíny a minerály z přírodních zdrojů:

Dopřejte v zimě svému tělu vitamíny a minerály z přírodních zdrojů
Dopřejte v zimě svému tělu vitamíny a minerály z přírodních zdrojů
Dopřejte v zimě svému tělu vitamíny a minerály z přírodních zdrojů
Dopřejte v zimě svému tělu vitamíny a minerály z přírodních zdrojů
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak já se celoročně láduji ovocem a zeleninou, děti taky vedu ke zdravému stravování, i nějaké ty bylinkové čaje pijeme. A navíc vitamíny doplňuji i z potravinových doplňků, třeba cucací Preventan s vitamínem C na imunitu hodně pomohl dětem při nástupu do školky.
Obrázek uživatelky
profil
celoročně jíme s manželem čerstvou zeleninu i ovoce a v odšťavňovači si děláme různé šťávy, i koktejly
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík