Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dorazte na novou divadelní adaptaci Přeletu nad kukaččím hnízdem a pomozte seniorům

16. 09. 2019 | Kultura
Divadlo Radka Brzobohatého bude opět pomáhat a vy můžete být u toho. Vyrazte 26. září na představení Přelet nad kukaččím hnízdem a částka, jež zaplatíte za vstupenky, půjde na podporu osamělým seniorům, které podporuje Nadace Krása pomoci. Už teď je jasné, že sebou domů si zaručeně odnesete nejen výjimečný kulturní zážitek, ale také dobrý pocit, že jste pomohli potřebným.


O tom, že Divadlo Radka Brzobohatého vybralo pro benefiční představení opravdu skvělý kousek, svědčí mimo jiné fakt, že dramatizace bestselleru Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven posbírala spoustu cen, včetně ceny Newyorské kritiky a Tony Award. Dalším nesporným znamením kvality je i skutečnost, že se toto představení už několik desítek let hojně hraje s úspěchem po celém světě.
Celosvětovou slávu Přeletu nad kukaččím hnízdem pak v roce 1975, 12 let od uvedení zmiňované divadelní adaptace Dalea Wassermana, dovršila filmová adaptace Miloše Formana, která získala pět Oscarů – nejlepší film, herec, herečka, režisér a scénář. V Divadle Radka Brzobohatého měl divadloPřelet nad kukaččím hnízdem v režii Lukáše Buriana premiéru teprve v červnu letošního roku.  Stále tak můžete být mezi prvními, kteří zde hru uvidí.

„Osobně se na tuto benefici moc těším. Věřím, že diváci i my zažijeme výjimečný večer, který divadelnímu představení dodá benefit dobrého pocitu z možnosti pomáhat jiným, kteří zrovna tak příjemné chvíle neprožívají. A pro mne navíc bude představení speciální i tím, že si slečnu Ratchedovou zahraju naposled před tím, než přivedu na svět nového človíčka,“ říká Romana Goščíková, majitelka a ředitelka divadla.  

Vedle divadelního představení se můžete těšit na welcome drink, vyfotit se s herci, dozvědět se víc o práci Nadace Krása pomoci nebo se setkat s Bárou Munzarovou, která sice v představení nehraje, ale jako patronka nadace si tuhle událost nenechá ujít. V tombole navíc můžete vyhrát skvělé ceny, které věnovali partneři nadace a divadla, např. knihu Babičko, vyprávěj, brože Deers, víno Rodokmen a spoustu dalších cen.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dorazte na novou divadelní adaptaci Přeletu nad kukaččím hnízdem a pomozte seniorům:

Dorazte na novou divadelní adaptaci Přeletu nad kukaččím hnízdem a pomozte seniorům
Dorazte na novou divadelní adaptaci Přeletu nad kukaččím hnízdem a pomozte seniorům
Dorazte na novou divadelní adaptaci Přeletu nad kukaččím hnízdem a pomozte seniorům
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !