Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd

24. 05. 2017 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Chystáte se na dovolenou ve dvou a chcete si dopřát pořádnou porci romantiky a hýčkání? Objevte místo k tomu jako stvořené: Velké Karlovice. Tato půvabná horská obec zasazená do přírody Beskyd je jako stvořená pro ty, kteří si chtějí odpočinout od civilizace, mají rádi výlety na kolech i procházky krajinou s neporušenými lesy, chaloupkami a ovečkami na pastvinách, rádi si užívají wellness, dobré jídlo i další aktivity ve dvou.

To nejlepší z regionální gastronomie


Hotelová gastronomie potěší každého náročného gurmána. Nechybí v ní regionální speciality a suroviny od místních producentů. Vyznavače zdravého životního stylu určitě vás potěší rozšířená nabídka snídaní o smoothies, navíc si snídani můžete objednat i do postele a prodloužit si tak ranní lenošení.

Pro náročné gurmány je tu zážitková restaurace Vyhlídka, která nabízí večerní romantické posezení u šestichodových menu snoubených s víny, nově i s možností objednat si menu kompletně ve vegetariánské verzi.

exotické masážeExotické masáže pro dokonalé uvolnění


Všeho včetně klidu si užijete dosyta, zvláště pokud se ubytujete ve vyhlášeném Spa hotelu Lanterna. Po příjezdu stačí jen obléknout župan, který už je pro vás připraven v pokoji, sjet výtahem do přízemí a rázem se ocitnete v tichém světě uvolňující relaxace L-Spa, jehož intimní atmosféru si lze užívat od časného rána až do deseti do večera.

Vyzkoušejte i pestrou nabídku masáží. Zkušené ruce terapeutů včetně těch z Thajska, Srí Lanky, Filipín, či Bali a voňavé olejíčky pečující o vaši pokožku opravdu dokonale uvolní vaši mysl.

Zacvičte si jógu nebo zkuste golf


Lanterna je součástí Resortu Valachy, díky čemuž můžete využívat i mnoho dalších služeb, některé v rámci zvýhodněných balíčků zdarma či se slevou. Hosté Lanterny mají například volný vstup do blízkého Wellness Horal s termálními bazény, fitness centrem a saunovým světem se saunovými rituály. Blízko je i golfové hřiště, půjčovna segwayů a elektrokol, tenisový kurt či bike park pro milovníky adrenalinu.

A co byste řekli na trochu meditace při pravidelných lekcích jógy? Nebo společné návštěvě kurzu pečení valašských frgálů či výuky golfu? Neváhejte a naplánujte si romantický výlet do Beskyd!

Naše tipy ze Spa hotelu Lanterna


-Pro aktivní cestovatele: Letní dovolená ve dvou nabitá výhodami v ceně dle délky pobytu: neomezený vstup do L-Spa i Wellness Horal, masáž, obličejové ošetření, jednou z pobyt menu ve Vyhlídce, projížďka na segwayi, sleva na golf i tenis, plná penze...
- Pro romantiky: Romantické hýčkání na 2 a 3 noci s neomezeným wellness, masáží, obličejovým ošetřením, snídaní do postele, jednou za pobyt menu ve Vyhlídce, sektem a miskou ovoce na přivítanou

ranní joga

















Co si ještě při pobytu nenechat ujít:


- Kurz pečení valašských frgálů - naučte se péct tradiční valašský koláč pod vedením místní pekařky, tříhodinové kurzy se o prázdninách konají v úterý a sobotu.
- Golf pro každého – nový program, který vás zasvětí do základů golfu, vše v jednoduchém a srozumitelném pojetí pro úplné laiky.
- Ranní jóga s indickým lektorem – probuďte své tělo i mysl při lekcích hatha jógy či power jógy, objednat si můžete i soukromou hodinu jen pro sebe.
- Týden kultury na Valašsku: na konci prázdnin se v šapitó na louce pod Lanternou opět koná charitativní festival s řadou divadelních představení. K pobytu v Lanterně je vstupenka na jedno představení v ceně.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd:

Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd
Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd
Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd
Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd
Dovolená pro romantiky s wellness a jógou? Vyrazte do Beskyd
 



Komentáře
« Předchozí   1…   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles