Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená se psem? Nenechte nic náhodě!

13. 07. 2017 | Zvířátka
Jak zvládne zvíře cestu, co všechno musím mít s sebou, co když nás ním neubytují …? To vše se nám honí hlavou, pokud uvažujeme o dovolené se psem. Pro mnohé je dovolená s mazlíčkem nepředstavitelná, na druhou stranu odvézt čtyřnohého přítele do psího hotelu každému páníčkovi zlomí srdce. S našimi tipy si, ale společnou dovolenou užijete!

Cestování nemusí být boj


Jeden pes si cestování autem užívá a jiného máte problém do auta dostat. Majitelé první skupiny patří mezi šťastlivce a mají o starost méně. To nic ale nemění
na tom, že psa musí na cestu připravit každý majitel. V den cestování omezte krmení, to si připravte až do místa příjezdu. Na druhou stranu nezapomeňte vzít s sebou vodu a cestovní misku, pitný režim je důležitý, jelikož některá plemena mají v létě sklon k přehřívání. Do auta si zabalte deku nebo pelíšek a nesmí chybět ani bezpečnostní pás pro psa, který pořídíte za pár korun v každém zverimexu. Ručník na špinavé psí tlapky se vám taky bude hodit.

V případě, že zvolíte dopravu vlakem vybírejte pečlivě dopravce. Jelikož ne všichni povolí převážet psa bez klece, tašky či náhubku. Někde je přeprava zvířete zcela zdarma a jinde zaplatíte malý poplatek, který se pohybuje okolo 50 Kč.


dovolená s domácím mazlíčkemNenechávejte ubytování na poslední chvíli


Ani ten seberoztomilejší mazlíček nepřemluví recepční hotelu či majitele ubytovacího zařízení, aby vás ubytovali. A pak nastává nepříjemná situace, které lze snadno předejít. Při objednávání dovolené si pečlivě prostudujte, zda hotel či resort je tzv. Pet friendly a přivítá vašeho mazlíčka s otevřenou náručí. Ověřte si také, zda vaše plemeno není moc velké, případně jaký poplatek za zvíře chtějí. Hostů, kteří vyhledávají ubytování s domácím mazlíčkem, stále přibývá.

Kromě Pet friendly hotelů je potřeba prozkoumat i okolí, zda je vhodné k venčení a delším procházkám, anebo zda jsou na trasách i restaurace, kam může pes s vámi.


A co sbalit do kufru mazlíčkovi?


Neměli byste zapomenou na cestovní misky, které se dají snadno složit. Chybět by neměly ani granule, pamlsky či jiná strava na kterou je zvyklý, ale také deka a nějaké hračky. Obojek, vodítko a náhubek je nutnost! Vždy si ověřte, zda se v nějaké dojezdové vzdálenosti nachází veterina, kde případně mazlíčka ošetří.


Zdroj, foto: Orea Hotels



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !