Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.03. 2024
Dnes má svátek Arnošt
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená u moře

23. 10. 2009 | Evropa

S mým milým jsme byli na dovolené v Itálii, kopali jsme se tam do zadku nejdříve samostatně a poté samou ponorkovou nemocí i vzájemně. Jednou mě na pláži vzbudil stín, a já zjistila, že nade mnou stojí rozkročmo onanující arabský mládenec. Vykulila jsem oči a pohoršeně vykřikla, ale africký hoch se nedal rozhodit, pokračoval v činnosti a levou ruku na mě ukázal vztyčený palec, jakože fakt dobrý.


Když můj milý přikrauloval, ráchal se spokojený Ital se svým harémem černých plachet ve vlnách a co chvíli na mě vrhal vlhké pohledy. Tenkrát jsme se s přítelem rozhodli, že naše dovolené budeme trávit aktivně. Dnes už vím, že jsme si ale úplně nerozumněli.

Zatímco já jsem si pořídila šortky, slušivý klobouček a cestovní balení laků na nehty, můj milý nakoupil cepíny, mačky, stan odolný proti zasypání středně velkou lavinou a adrenalinové injekce, co se píchají do srdce při zástavě.

Někdy předloni jsem od partnera začala dostávat podivné dárky. A tak moje kamarádky rozbalovaly pod stromečkem prstýnky, já zateplovací bombarďáky. Když jsem vloni dostala k narozeninám spacák do  mínus 22 stupňů se speciálním vakem proti omrznutí obličeje, pochopila jsem, že se něco chystá, a Bibione to fakt nebude. A nebylo.

Jako zahřívací dovolenou zvolil můj sportovní druh vysokohorský přechod Julských Alp. A v Alpách jsem pochopila, že tahat na zádech půlkilový sprchový gel s vůní levandule je v horách, kde není voda, poměrně optimistické.

Drápala jsem se do kopců a na mém spáleném obličeji se mísily slzy s prachem, potem a výčitkami. Přítel se proměnil ve velkoměstského pracanta v sadistického kamzíka a já zůstala velkoměstskou kozou, co si místo opalovacího krému zabalila samoopalovací. Tehdy to každých dvacet metrů vypadalo na rozchod. A když mi můj drahý na kolmé kluzké skále začal rozverně říkat Tenzingu a píchat mě treckovou holí do zadku, zrodil se ve mně plán, jak toho tyrana nenápadně zprovodit ze světa.

Toužila jsem po splachovacím záchodě a okurkové masce. V noci ve skalách jsem s vykulenýma očima okusovala nehty, poslouchala chrápání a odháněla vařičem šestinohé příšery, které se na mě sbíhaly .

Za doprovodu krav jsme se vydali na další turu, budilo nás slunko, uspávala únava a já pomalu zapomínala na to, co jsem vždycky považovala za nezbytné a nepostradatelné. Kde byly všude ty pracovní stresy, notářsky ověřené kopie důležitých dokumentů, ranní pach odlakovače na nehty, fronty před jezdícími schody v nákupních centrech. Co je to Sushi proti borůvkám, co je to hodina na rotopedu proti třítísícové hoře.

A tak jsem postupně přestala remcat, plakat a vyčítat - a lezu po horách.


Žádný přecpaný pláže s obšourníkama a slunečníkem za 5 Euro, poctivá a drsná romantika namoženého zadku a smradlavých ponožek. A skoro zadarmo!


Lindita - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen mi vrtá v hlavě - Arab nebo Ital?
Obrázek uživatelky
profil
posledne v Chorvátsku
Obrázek uživatelky
profil
posledne v Chorvátsku
Obrázek uživatelky
profil
posledne v Chorvátsku
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc