Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dřevěné šperky – aneb přivítejte Babí léto

9. 09. 2010 | Pro ženy

Každá žena jistě miluje doplňky a šperky nejrůznějších tvarů, barev a materiálů. Klasická bižuterie pomalu, ale jistě ustupuje nádherným šperkům, které jsou vyrobeny z poněkud netradičního materiálu – ze dřeva.


Že dřevěné šperky jsou vhodné akorát na maškarní, pokud jdete za rozvernou indiánku? Ale jděte. Šperky ze dřeva se skutečně dostávají do módy a jsou mezi svými nositelkami stále oblíbenější.


Ručně malované


sperkovniceŠperky vyrobené ze dřeva se ve většině případech vyrábějí ručně, takže si můžete být téměř jistá, že každý kousek bude originální. Kouzlo dřevěných šperků doplňuje nádherné malování, které je prováděno jak jinak, než také ručně. Ruční zpracování se odráží jak na kvalitě, tak pochopitelně na ceně.


Pokud dáváte přednost bižuterii, jistě jste zklamané, když vám za pár chvilek krásný šperk zajde nebo z něj začnou vypadávat kamínky. To se u dřevěných šperků stát nemůže. Opracované kvalitní dřevo vám skutečně nezajde ani neztratí svůj lesk, kouzlo a krásu.


Samé dřevo


Co všechno je možno vyrobit ze dřeva? Dřevěné šperky nejvíce zastupují náramky či obruče nejrůznějších velikostí. Vaše vlasy můžou zdobit také nejrůznější dřevěné spony hrající všemi barvami. Většina prodejen šperků, které disponují dřevěným sortimentem, vám zajisté nabídne také náušnice, kterým jistě neodolá žádná žena. Ze dřeva lze zkrátka vytvořit cokoliv. Ne nadarmo se říká – zlaté české ručičky.


Přivítejte Babí léto


modaLéto se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci (ne, že by bylo letos bůh ví jak vydařené) a na dveře nám pomalu klepe léto pozdní – Babí. Zemité barvy budou zase v módě a co doplní krásný nový kousek ve vašem šatníku? Přece nádherný doplněk.


A proč nesáhnout po doplňku vyrobeném ze dřeva? Nejen, že se příjemně nosí, ale také vypadá luxusně a dodává každé ženě přirozenost a šarm, který nejeden muž ocení.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to pekné , ak to vieme doladiť
Obrázek uživatelky
profil
mam par kousku ale chce to poradne zkombinovat abych ladila
Obrázek uživatelky
profil
ale hezka je i ta sperkovnice
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles