Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Duety ...když hvězdy zpívají - Ester Janečková

2. 10. 2009 | Televizní tipy

ESTER JANEČKOVÁ HEREČKA A MODERÁTORKA, ALT, 36 LET


Ester se narodila ve znamení Střelce. Otevřeně přiznává, že domácím tréninkem zpěvu při žehlení trápí svou rodinu. Doufá, že po boku Kamila Střihavky ukáže televizním divákům svou druhou tvář. Nejvíce se těší na rockové a swingové kolo. Mezi její koníčky patří kino a divadlo. Její oblíbený citát zní: „Leží-li dva pospolu, je jim teplo, jak se však má zahřát jeden?“


Jaká je vaše nejstarší pěvecká vzpomínka z dětství?

To si pamatuji. Měli jsme doma rodinnou sešlost. Sestra hrála na kytaru a my ostatní jsme zpívali a nahrávali české lidovky pro spřátelené emigranty do zahraničí. Už tenkrát v pěti letech jsem se do zpěvu obula tak razantně, že mě rodina vykázala do vedlejšího pokoje. Velmi se mě to tehdy dotklo.


Tušíte, v čem budou vaše silnější a slabší stránky?

Velmi ráda bych si u zpívání třeba taky zatančila, ale bojím se, že to nebudu stíhat. Jinak mi přijdou zajímavé polohy, kdy já zpívám hluboko a Kamil naopak vysoko tou svou charakteristickou fistulí. Zatím jsem ale neslyšela nikoho z kolegů, takže je těžké odhadovat, máme-li vůbec nějaké silné stránky.


Jste připravená na ostré výroky poroty?

Určitě to bude náročné. Zvláště bezprostředně po výkonu, kdy budou nervy na pochodu. Trošku se obávám svých reakcí. Doufám, že se nerozpláču.


Mluvila jste Kamilovi do výběru písní?

To bych si nedovolila. Přeci jen je to muzikant a má mnohem větší přehled. Měli jsme vybranou jednu docela těžkou píseň od George Gershwina, se kterou jsem chvíli zápasila, a nakonec jsme ji vyměnili za jinou, ale taky velice krásnou věc.


Umíte hrát na nějaký hudební nástroj?

Jako malá holka jsem hrála sedm let na klavír. Občas si k němu ještě sednu. Jsem ráda za to, že mám nějaké základy a znám noty. Pak jsem asi rok hrála na saxofon. Moc daleko jsem to nedotáhla. To byla spíše taková humorná kapitola. Někdy ve dvanácti jsem se potkala s kytarou. Občas si na ni zabrnkám ještě dnes.


Čím vás Kamil nejvíce překvapil?

Jeho muzika se mi vždycky líbila. Když jsme se potkali poprvé, nepřišel nafoukaný zpěvák, který všechno zná a všechno ví. Čekala jsem, že bude v pohodě, takže mě vlastně ani moc nepřekvapil. Překvapená jsem byla možná z toho, že jsme oba docela zaneprázdnění a najít volný čas na společné zkoušení bylo zpočátku trošku složitější.


Kde si prozpěvujete nejčastěji?

Ve sprše a v autě. V podstatě nejsem schopná poslouchat hudbu a nezpívat si s ní. Když si zpívám v autě, řeší to můj muž tím, že rychle pustí rádio, abych přestala. Taky si musím vždycky zpívat, když tančím. Někdy jsem tím lidem možná až protivná.


Pěvecké páry soutěže

Duety ...Když hvězdy zpívají

Petra Janů a Vojtěch Bernatský

Jana Boušková a Tomáš Trapl

Daniel Rous a Marcela Březinováý

Radka Fišarová a Pavel Zedníček

Zuzana Jandová a Petr Kotvald

Kamil Střihavka a Ester Janečková

Simona Postlerová a Petr Kolář

Jaromír Nosek a Jitka Zelenková


Čtěte také: Duety ... když hvězdy zpívají: Vítězové!


Zdroj: Česká televize

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem na ni opravdu zvědavá,pořad pošta pro tebe je opravdu její výborný počin,držím palce ve zpěvu!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles