Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Duety ...když hvězdy zpívají - moderátor Aleš Háma

2. 10. 2009 | Televizní tipy

ALEŠ HÁMA MODERÁTOR, 36 LET


S jakými pocity vstupujete do Duetů?

Je to jako před každou velkou výzvou. Těším se. Možná bych tenhle projekt přirovnal k mé oblíbené jízdě na divoké vodě. Když stojíte před nějakým náročným sjezdem, tak vás to láká, ale zároveň se bojíte. Taky musíte mít přirozený respekt. Když vodu sjedete, máte úžasný pocit, protože jste něco dokázal. Duety se navíc týkají muziky, kterou mám velmi rád a taky mě tak trochu živí.


Myslíte, že zpívající hvězdy zaujmou diváky stejně jako v minulých letech ty tančící?

Těžko říct. Z mého pohledu by mohly. Tančit neumí každý a myslím, že zpěv je lidem přeci jen o něco bližší než tanec. Odhaduji, že sledovanost by mohla být velká.


Jaký máte vztah ke zpěvu?

Moje maminka je učitelkou hudby, což mě samozřejmě poznamenalo. Odmalička jsem zpíval v pěveckém sboru. Později jsem zpíval i na konzervatoři. Taky jsem se na nějaké průměrné úrovni naučil hrát na klavír a na kytaru. Od patnácti let si píšu vlastní muziku a texty. Mám to jako takovou terapii. Dělá mi to radost a rozhodně nemám ambice prosadit se ve světě populární hudby. Objevuji se taky v muzikálech, ale vždycky dodávám, že jsem herec, který zpívá. Když si někdo umí opravit záchod, tak to pro mě taky ještě není instalatér. Stejně ani já se nepovažuji za zpěváka.


Šel byste do podobné soutěže zpívat?

Určitě bych to zkusil. Myslím, že stát vedle profesionálního zpěváka vám může strašně moc dát.


Co se vám líbí na Tereze Kostkové?

Pamatuji si ji ještě jako nepopsaný list papíru po skončení školy. Je úžasné, jak strmě vyletěla její hvězda nahoru při zachování všech kvalit. Udržuje si profesionalitu, stihla porodit dítě a úžasně se o něj stará. Klobouk dolů.


Kterou desku jste si koupil za své první peníze?

V osmé třídě na školním výletě v Domažlicích jsem si na náměstí v Supraphonu koupil kazetu Pražského výběru s úvodní skladbou Tatrman. Rázem se ten poklidný školní výlet zvrhnul v naprosté inferno, kdy celý autobus poslouchal tuhle píseň pořad dokola. Dodnes to ve mně vyvolává příjemné vzpomínky na základku.


Z čeho máte největší obavy?

Občas jsem trochu zbrklý, takže možná nějakých technických komplikací s tím souvisejících. Každý přímý přenos je pro mě velká výzva a mám ho rád. Už jenom proto, že jednou vyřčené nevrátíte zpět ani párem volů a musíte se s tím nějak poprat.


Který český duet máte nejraději a rád byste ho v soutěži zaslechl?

S tím bláznem si nic nezačínej v podání Marie Rottrové a Pavla Bobka. A také duet Já o něm vím své v podání Hany Zagorové s Petrou Janů.


Pěvecké páry soutěže

Duety ...Když hvězdy zpívají

Petra Janů a Vojtěch Bernatský

Jana Boušková a Tomáš Trapl

Daniel Rous a Marcela Březinováý

Radka Fišarová a Pavel Zedníček

Zuzana Jandová a Petr Kotvald

Kamil Střihavka a Ester Janečková

Simona Postlerová a Petr Kolář

Jaromír Nosek a Jitka Zelenková


Zdroj: Česká televize

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !