Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Duety ...když hvězdy zpívají - Petr Kotvald

2. 10. 2009 | Televizní tipy

PETR KOTVALD ZPĚVÁK, BARYTON, 50 LET


Petr se narodil ve znamení Raka. Ke zpívání duetů se vrací po více než dvaceti letech. Není zastáncem chválení za každou cenu. Ze světových hudebních hvězd je mu nejbližší George Michael. Mezi jeho koníčky patří zahrada a rekonstrukce bytových prostor. S úsměvem prohlašuje, že bude šťastný, když se mu se Zuzanou podaří vybrané písničky smysluplně zazpívat.


Jaké máte ambice?

To víte, že bych rád vyhrál, je to přeci soutěž. Ale vážně, přeji si pobavit sebe a především diváky. Výsledek se bude odvíjet od celé řady faktorů. Uvidíme, jak se to vyvine. Je to pro mě nová výzva. Má očekávání se zatím naplňují. Se všemi plusy i mínusy je to pro mě objevné a zajímavé.


Jaké jsou vaše první dojmy ze Zuzany?

Hodně rozporuplné, ale především příjemné. Zpočátku jsem se trošku bál. Pokud vám všichni lichotí a plácají po ramenou, říkají, jak jste krásná, úžasná a úspěšná, může to s vámi pořádně zamávat. Potěšilo mě, že Zuzka tyhle princeznovské manýry nemá. Je přirozená, učenlivá, tvárná a snaží se. Slyšíme na sebe a myslím, že to bude fajn.


Co jste si pomyslel, když jste ji slyšel poprvé zpívat živě?

Nejdříve jsem si v internetovém archívu našel několik jejích nahrávek, abych si udělal představu o barvě a rozsahu jejího hlasu. Pořád to ale nebylo naživo. Když jsme se potkali poprvé, byla hlasově indisponovaná. Začali jsme tedy zkoušet později a já už začal být pomalu trochu nervózní. Teď se ukazuje, že je vše v pořádku. Máme oba nedomykavé, šustivé hlasy a pojí se nám barevně moc hezky.


Jakým způsobem budete Zuzaně dodávat sebevědomí?

Myslíte, jestli to bude cukr a bič? Ještě zjistím, která metoda u ní bude zabírat. Myslím, že sebedůvěru lze získat jen neustálým, opakovaným zkoušením. A taky ji nesmím „utopit“ přemrštěnými nároky při výběru písniček. Při zkouškách se neustále zlepšuje. Mám pocit, že se ale cítí méně jistá před televizními kamerami. Musí si na kamery a živé zpívání zvyknout.


Máte pedagogické vlohy?

To netuším. Spíš ne. Když se učím něco se svými dětmi, jsem docela brzo ostrý a pohoršený. Nerozumím totiž, proč už dávno nevědí, o čem je řeč. Tohle je ale trochu jiný případ. Zuzku bít určitě nebudu a nebudu na ni ani zvyšovat hlas. Doufám, že to spolu ve zdraví vydržíme.


Na které kolo se těšíte?

Na každé další, kterého se dožijeme (smích). Já osobně třeba moc nemusím country muziku a ani jí nerozumím. Výhoda je v tom, že hranice jednotlivých žánrů jsou poměrně široké. Jsem rád, že se před televizními diváky budu moct ukázat v jiném světle.


Pěvecké páry soutěže

Duety ...Když hvězdy zpívají

Petra Janů a Vojtěch Bernatský

Jana Boušková a Tomáš Trapl

Daniel Rous a Marcela Březinováý

Radka Fišarová a Pavel Zedníček

Zuzana Jandová a Petr Kotvald

Kamil Střihavka a Ester Janečková

Simona Postlerová a Petr Kolář

Jaromír Nosek a Jitka Zelenková


Čtěte také: Duety ... když hvězdy zpívají: Vítězové!


Zdroj: Česká televize

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !