Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dukanova dieta 2014 s novými recepty i pro vegetariány

24. 06. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Dukanova dieta 2014 s novými recepty i pro vegetariány
Autor: Dr. Pierre Dukan
Nakladatelství: Noxi
Datum vydání: 3. 7. 2014
Počet stran: 256
Formát: 125 x 200
Cena: 299 Kč

O knize Dukanova dieta 2014:


Více než 25 milionů osob na celém světě trvale zhublo díky Dukanově dietě. Deset let neustálé výměny zkušeností s dietáři umožnilo dr. Pierru Dukanovi metodu neustále propracovávat a zdokonalovat.  Dukanova dieta s novými recepty i pro vegetariány vás jasně a poučeně provede 4 fázemi (útočnou, střídavou, konsolidační a stabilizační).

V knize nalezete poslední zdokonalení metody:


•    Konsolidační fáze je rozdělená do dvou částí.
•    Nutriční schodiště o šesti stupních pomáhá jasně zařadit každou potravinu podle významu, který má pro udržení správné váhy.
•    Soustavu čtyř okamžitých odstupňovaných nápravných kroků pro případné opětné váhové přírůstky.
•    Týdenní jídelníčky, přepracované a přizpůsobené pro každou fázi.
•    Revoluční potravinu podporující hubnutí: těstoviny z konjaku neobsahující žádné kalorie.
•    Jednoduché a účinné cviky s ilustračními fotografiemi.

Dukanova dieta 2014Pochopitelně nezůstalo opomenuto nic z toho, co přineslo Dukanově dietě úspěch: potěšení z jídla, jedinečné, jmenovitě vegetariánské recepty, okamžité a trvalé výsledky, absence hladu a frustrace, „lékařsky předepsaná fyzická aktivita“, smlouva o krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé stabilizaci – a především největší a rozhodující pomoc: koučování po internetu.

O autorovi knihy Dukanova dieta 2014:


Dr. Pierre Dukan se svými pětatřicetiletými zkušenostmi a specializací na stravovací návyky je dnes ve Francii nejčtenějším odborníkem na výživu. Dr. Dukan je autorem devatenácti knih, ze kterých se prodalo dva a půl milionu výtisků.

Dr. Pierre Dukan věděl od brzkého dětství, že bude doktorem. Bylo to přání jeho matky a stalo se i jeho přáním. Jako třiadvacetiletý si zřídil ordinaci na Montparnasse ve Francii. Každé dopoledne se zaobíral svojí specializací – neurologií, v pozdnějších hodinách ordinoval a poskytoval konzultace jako rodinný lékař. Průběhem těchto konzultací se stala událost, která navždy změnila jeho kariéru i život. Jeden z jeho pacientů byl velmi obézní. Léčil ho z různých onemocnění a pacient ho při mnoha příležitostech žádal, aby mu pomohl zhubnout. I když mu doktor Dukan chtěl pomoct, odmítal pacientovi vysvětlovat, že o výživě nic neví. Ale pacient naléhal:

„Doktore, víte, že musím zhubnout a že všechny moje pokusy byly neúspěšné. Předepište mi jakoukoliv dietu, jakou jen chcete, zříkám se jakéhokoliv jídla, mimo masa. Maso bych nedokázal nejíst.“


Dr. Dukan souhlasil s tím, že mu pomůže a poradil svému pacientovi, aby „jedl maso, ale co nejméně tučné, aby pil hodně vody a aby se po pěti dnech vrátil, že ho zváží“. Po pěti dnech se pacient vrátil a na pro jejich oboustranné překvapení se ukázalo, že zhubnul víc jak pět kilo. Takto to všechno začalo. Dr. Dukan se zřekl neurologie a začal se soustředit výlučně na výživu.

Trvalo dvacet let, než vytvořil tuto metodu, krok za krokem, jeden stupínek za druhým. Když byl konečně spokojený a přesvědčený, že jeho metoda je kompletní a dostatečná, rozhodl se o ní napsat knihu širokou veřejnost. Koncem roka 1999 odevzdal svému vydavateli rukopis knihy Dukanova dieta.

V roce 2003 začal prodej Dukanovy diety závratně stoupat. Potom v roce 2004 vytvořil Dr. Dukan s pomocí třiceti dvou lékařů a čtyřech odborníků z oblasti informační technologie další knihu s názvem My Weight Book (Moje kniha hmotnosti). Je to vlastně první kniha, která je napsaná pro jediného čtenáře. Odborníkům trvalo čtyři roky, než dosáhli tohoto neuvěřitelného výsledku: každá osoba s nadměrnou hmotností, která chtěla zhubnout, měla vyplnit online dotazník se sto padesáti čtyřmi otázkami. Následně na to byli žadatelé zařazení do objednávek na knihu o ICH hmotnosti. Napsaná kniha – soubor byla pro svého čtenáře výjimečná a její řešení mělo formu osobního plánu.

Vyzbrojený zkušenostmi získanými z My Weight Book, Dr. Dukan znovu shromáždil svůj tým odborníků a spolu vyvinuli zvláštní komunikační prostředky na online monitorování a vedení lidí, kteří se této dietě podrobili. Sestavili francouzskou internetovou koučovskou stránku.

Dukanova dieta byla doteď přeložena do devíti jazyků a prodává se ve víc jak dvaceti zemích světa, včetně Korey, Ruska, Ameriky a Brazílie. Dr. Dukan napsal i knihu Dukanova dieta ve 350 receptech, aby lidem, kteří drží tuto dietu, poskytl nejen poznatky, ale ukázal jim i způsob, jak mohou bojovat se svojí nadváhou. Proto Dr. Dukan vytvořil víc jak tři sta padesát receptů zahrnujících všechny čtyři fáze hubnutí. Dokonce do ní zařadil i recepty na dresingy, omáčky a vybrané dezerty, aby každého, kdo drží dietu, motivoval a pomohl mu svými zkušenostmi.


Tuto knihu Dukanova dieta 2014 koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství NOXI.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles