Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dům snů 4: Aleš konečně promluví

30. 09. 2009 | Televizní tipy
V  novém pokračování stavby domu snů v celkové hodnotě 13 miliónů korun se konečně dostane ke slovu dosud nemluvný Aleš, který povede s manželkou Lenkou v dalším období pracovní tým. A díky vývoji situace překvapivě začne i mluvit. 

 

Ve čtvrtém pokračování televizní soutěže Dům snů, v níž soutěží partnerské páry o luxusní bydlení v celkové hodnotě 13 miliónů korun, určil odcházející pár Helena a Jiří jako další vedoucí pracovního týmu Lenku a Aleše. Pochopí, co vlastně mají dělat, a dokážou vést tak nesourodou, a navíc rozhádanou skupinu lidí, jaká se na stavbě sešla? Zvlášť když jim další díl potíží připraví pořádná bouřka? Co způsobí, že tichý a nenápadný Aleš konečně začne mluvit?

I tentokrát zbude čas na výlet a o šťastlivcích, kteří budou moci načas opustit stavbu a namísto práce si užívat, rozhodne los. Další libůstkou bude tentokrát výběr zařízení kuchyně. Co produkce připraví k narozeninám dalšímu oslavenci a jak vypadá dárek, na který určitě nelze do smrti zapomenout? Jak dopadne třetí kontrolní den? A dokážou chlapi splnit náročný úkol v termínu, aby tak svým partnerkám zajistili v další etapě výlet za hranice staveniště?

To vše i mnoho dalších perliček ze stavby domu snů vysílá televize Nova ve středu 30. září od 20.40 hodin.


Zdroj: NOVA


Mangovka

ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vydarená relácia
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles