Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvojčata se narodila na Silvestra

30. 12. 2007 | Vaše příběhy
Mám pro vás příběh,ne moc veselý, ale se šťastným koncem. Byla jsem v 6tém měsíci těhotenství.

Je 25.12.2003, ráno jsem se vzbudila a zjistila jsem, že mám na prostěradle kapku krve. Přítel mě okamžitě odvezl do nemocnice, kde mě chtěli nechat na udržování. Po hodině lékař zjistil že začíná prosakovat plodová voda, tak mě okamžitě převezli do Brněnské nemocnice, kde jsou zařízeni na předčasné porody. Jedno jsem vám zapomněla ještě říct, čekala jsem dvojčátka.

Lékaři mé těhotenství udržovali ještě několik dnů,až jeden den přišel pan primář a řekl mi, že dětem bude lépe, když budou venku, když je porodím. Jak řekl, tak se stalo.

Dvojčata se narodila na Silvestra Vyvolali mi porod a děti přišli na svět na Silvestra,j sou to kluci, starší vážil 950g a měřil 36 cm, mladší vážil 800g a měřil 33 cm.Vzhledem k tomu že se narodili ve 27 týdnu těhotenství, museli do inkubátorů,a eměli vyvinuté plíce a měli nízkou porodní hmotnost. Kluci strávili na dětské JIP asi dva měsíce, pak byli přeloženi na novorozenecké oddělení, svůj boj o život mezi námi vyhráli.28.3.2004 jsme si je přivezli domů.

Kryštůfek se narodil jako první má mozkovou obrnu, nechodí, ale lékaři říkají že má velkou šanci, že bude chodit. Dominiček se narodil o 3 minuty později a je v pořádku.

Dnes mají kluci 4 roky a dělají nám radost. Právě teď, když píši tento článek jsou kluci vedle mě a pěkně řádí, vyrostli z nich pěkní dračíci. Jsem vděčná všem lékařům, že mé děti dostali do života, nikdy na to nezapomenu. Svých dětí si vážím, museli si život na tomto světě vybojovat.

Eva21
Chytrá Žena - čtenářka




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Všem moc děkuji za krásná přání, to zdravíčko je potřeba.
Obrázek uživatelky
profil
Přeji Vám ale i vaším dětem hlavně zdravíčkoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásný příběh. Až do konce jsme držela pěstičky, a doufala, že dobře dopadne. A stalo se. Ať jste zdraví. Mějte se.
Obrázek uživatelky
profil
Přeji vám hodně zdraví a síly,aby vám kluci dělali jen samou radost.Mám chlapečka po dmo,ten je odkázaný na invalidní vozík,tak mám osobní zkušenost. Mějte se hezky.
Obrázek uživatelky
profil
V mém okoli znám dvě rodiny, které mají doma dvojčata s podobnými problémami. Dnes už to jsou děti,které chodí na druhý stupeň ZŠ. Držím vam všem palce. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles