Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvojí tvář Kateřiny Kairy Hrachovcové

16. 02. 2016 | Herci
Kateřina Kaira Hrachovcová má v primáckém seriálu Přístav v roli Mileny osobitý styl chování i oblékání. Ve středečním dílu ji ani její kolegyně Hanu Gregorovou a Zuzanu Slavíkovou málem nepoznáte. Ale podívejte se také na Kaiřiny civilní fotky, na nichž vypadá o dvacet let mladší.

V seriálu Přístav se momentálně natáčí film. A právě v něm si zahraje i trojice Arleta (Zuzana Slavíková), Libuše (Hana Gregorová) a Milena (Kateřina Kaira Hrachovcová). Protože mají představovat vesnické ženy, podle toho jsou i oblečené – šátky na hlavách, svetry, nechybí tepláky a zástěra. „Oblékli nás tak, jak si scenáristi filmu představují, že mají vesnické ženy vypadat. Nám se to moc nelíbí, chtěly jsme vypadat lépe, například Libuše, kterou představuju v seriálu já, by si na sebe tepláky v životě neoblékla, ona se snaží být vždy upravená. A já sama za sebe? Běžné tepláky bych si na sebe taky neoblékla, ale mám jedny šmrncovní džínové, ty nosím ráda,“ říká Hana Gregorová.

Dvojí tvář Kateřiny Kairy HrachovcovéMá figura v seriálu je svým způsobem absurdní a tomu odpovídá i to, jak chodí oblékaná - po svém, ale nejlépe, jak umí. Říkám, že kostým dělá herce. A tyto kostýmy jsou skvělé a i díky nim se mi Milena moc dobře hraje. Mileně se nelíbí, když má hrát v komparsu vesnickou ženu a má mít na sobě tepláky. Mně jako Kaiře to ale nevadilo, protože kostým i v tomto případě dotvářel roli. Měla jsem navíc silné brýle, přes které jsem skoro vůbec neviděla, což s sebou neslo docela legrační momenty,“ vysvětlovala herečka, která v tomto převleku vypadala mnohem starší.

Naprosto úchvatně herečka naopak vypadala při nedávném focení pro magazín MF DNES. „Fotky vznikly k rozhovoru a vypovídaly o mně stejně jako jeho text. „Focení bylo moc příjemné a přirozené, s týmem, který na něm pracoval, jsme se domluvili, že si přinesu oblečení podle své představy a na místě vymyslíme, jak budou fotky vypadat, a doladíme detaily. Výsledek se mi moc líbí. Na fotkách nejsem v žádné roli, tohle jsem skutečná já, tak se opravdu cítím, ty fotky stejně jako text jsou o mně jako o ženě, o člověku,“ říká herečka.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !