Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Efektivní hubnutí jízdou na kolečkových bruslích

25. 07. 2017 | Fitness
Nebaví vás běh nebo ze zdravotních důvodů běhat nemůžete? Vyzkoušejte jízdu na kolečkových bruslích! Hubnete na nich stejně efektivně jako při běhání nebo jízdě na kole.

Výhodou je, že jste neustále venku a krásně si při tom pročistíte hlavu na čerstvém vzduchu nebo někde v přírodě.

In-line bruslení je velmi komplexní činnost, při které zapojujeme všechny části těla. Nejvíce pracuje dolní část těla, při správné práci paží zapojíme zádové svaly, vzpřimovače páteře a trapézový sval.

hubnutí jízdou na kolečkových bruslíchRegulace tělesné hmotnosti


Jedná se o aerobní pohyb, který mnoho lidí využívá k regulaci tělesné hmotnosti. Samozřejmě velmi záleží, jakým tempem se při bruslení pohybujete. Pokud zvolíte mírné tempo, okolo 10 km/h, spálíte zhruba 350 kalorií, pustíte-li se do toho s větší verou a vaše rychlost vystoupá na 16 km/h, jedná už se o kardio pohyb, při kterém spálíte zhruba 600 kalorií za hodinu.

Kondice a tělesné zdraví


Pohybem na kolečkových bruslích dopřejete vašemu tělu zvyšování fyzické kondice. Velmi blahodárně působí na dýchací a oběhový systém a je doporučován jako prevence civilizačních chorob. Při kondiční formě bruslení se jedná o silově-vytrvalostní aktivitě aerobního charakteru.

S chutí do toho!


Zdroj, foto: Hervis Sports


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles