Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Estetická medicína – nejnovější trendy

5. 03. 2010 | Krása
Díváte se na sebe do zrcadla a čas od času vás přepadnou myšlenky na plastickou operaci? Radíte se s kamarádkami a slýcháte od nich na plastickou chirurgii jen samou chválu? Pak nejspíš už nějaký ten zákrok podstoupily, protože podle nejnovějšího průzkumu, celých 96 procent žen by doporučilo plastický výkon ve svém okolí.

Podle Pavla Hilberta lze za poslední trendy v estetické medicíně považovat jasnou převahu minimálně invazivních výkonů nad plastickými chirurgickými operacemi. To, že za estetické zkrášlovací zákroky již nemůžeme považovat pouze plastické operace, jasně dokázala New Yorská konference plastických chirurgů, ze které se před několika dny Pavel Hilbert. „Je zcela evidentní, že neinvazivní nebo minimálně invazivní estetické výkony převažují nad těmi chirurgickými. V současné době ve Spojených státech připadá na jeden chirurgický zákrok zhruba šest neinvazivních, tedy těch, u kterých se nepoužívá skalpel,“ odhaluje poslední vývoj v estetické medicíně Pavel Hilbert.

Estetická medicína – nejnovější trendyA důvody jsou prosté – minimalizace rizika komplikací během operace, eliminace jizev a nesrovnatelně rychlejší pozákroková rekonvalescence. Typickým příkladem může být tzv. facelift neboli vyhlazení obličejových vrásek. „Buď se pacientka může rozhodnout pro klasickou cestu, tedy chirurgický zákrok, nebo stejně jako velké procento ostatních žen nejdříve vyzkouší jednu z neinvazivních metod. „Jednou z nových technik je například využití radiofrekvence nebo miniinvazivní Nuvance, která je v současné době klinicky testována v Německu,“ upřesňuje Hilbert.

Liposukce je budoucnost estetické medicíny, kdy dojde k vzájemné provázanosti chirurgie, dermatologie a využití moderních přístrojů. „Nejdříve se provede klasická liposukce pomocí kanyly a následné detailní korekce se již provádějí pomocí radiofrekvenčních nebo ultrazvukových přístrojů,“ naznačuje možné budoucí postupy Hilbert. S provázaností různých technik a metod na jednom pracovišti souvisí i vznik nových center krásy. Jsou to místa, kde se provádějí jak plastické operace, tak i neinvazivní zákroky doplněné o dermatologické postupy. „Klientky či klienti konzultují své přání a sny se zkušeným a atestovaným lékařským personálem, který jim doporučí co možná nejefektivnější a zároveň nejšetrnější postup zkrášlovacích kroků,“ vysvětluje úlohu těchto center Pavel Hilbert.

Za zmínku rozhodně stojí i velkoobjemové injekční implantáty. Je pravda, že na jejich vývoji a technologickém zlepšení se neustále pracuje a několik vědeckých týmů pracuje na zlepšení výsledných efektů, ale lze konstatovat, že toto je opravdu směr, kterým se bude estetická medicína ubírat v budoucnosti. „Neinvazivní, velmi rychlá aplikace pomocí injekcí, téměř nulová rekonvalescence a velmi malé riziko komplikací,“ vyjmenovává Pavel Hilbert hlavní výhody, které by tato nová metoda měla mít. Zároveň však dodává, že vývoj čeká ještě dlouhá cesta, než najde optimální podmínky pro udržení stálosti objemu.

Zdroj: Plasticka-chirurgie.info

Marty
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dobře napsaný odborný článek, ovšem pro mnohé zcela nedostupný. Kaýdá chceme být krásná, ale ne všechny na to máme finance.
Obrázek uživatelky
profil
Jednou z nových technik je například využití radiofrekvence nebo miniinvazivní Nuvance, jak píší v článku. Moc se mi zamlouvá, že nedochází
k řezání a vkládání cizího matriálu do těla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles