Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ETA doporučuje grilovat a vařit zdravě a moderně

9. 08. 2007 | Diety

Neuvěřitelné letní teploty, které nás provázejí již od dubna, probudily všechny naše přírodní smysly. A protože nejstarším a dodnes populárním způsobem tepelné úpravy potravy je grilování, začala také letos grilovaní sezóna velmi časně.


Letošní jaro trhalo rekordy i u nákupu grilů, lidé za grilování utrácejí až o 90% více než v loňském roce. Ti, kdo nemají možnost grilovat tradičně na dřevěném uhlí někde venku, ale zároveň s doprovodem nezbytného kouře či zápachu, určitě ocení širokou nabídku elektrických grilů od tradičního českého výrobce domácích spotřebičů ETA a.s. Hlinsko.


ETA grily

A my Vám nyní poradíme, co který gril umí a podle čeho vybírat!:

Kontaktní gril ETA 3155 nabízí snadno skladovatelné, praktické a rychlé grilování v přístroji , jehož horní plotna se nastaví dle výšky připravované potraviny. Nepřilnavé plochy brání jednak připalování, jednak usnadňují čištění. Bezpečnost elektrického přístroje a správnost teploty ukazuje příslušná kontrolka.


Elegantní ozdobou vašeho jídelního stolu se snadno stane kamenný gril ETA 7159 . Nejenže na jeho žulové desce 40 x 20 cm můžete grilovat oblíbené druhy maso, uzeniny, ale také zeleninu a různé špízy, ale osm grilovacích pánviček s nepřilnavým povrchem vkládaných pod kamennou desku umožňuje zase zapékat různé druhy sýra.


ETA grily

Tento stále oblíbenější gril ve stylu raclette umožňuje pořádat gurmánskou párty, kdy se na stole připraví všechny suroviny a přílohy a všichni se sami obsluhují, aniž by hostitel či hostitelka musela odbíhat do kuchyně. A pak stačí dodat čerstvě drcený zelený pepř, přidat grilovaní omáčky a pikantní zeleninu (velmi chutná červená řepa), vybrat dobré víno a budete považováni za skvělého hostitele.


ETA grily

Jestliže ovšem chcete připravit tradiční tabuli s obsluhou s hotovým jídlem, pak vám gril ETA 1159 nabízí zajímavou vychytávku: výkonný elektrický gril oválného tvaru má v sobě integrovanou misku se skleněným víkem. V něm uchováte patřičně horké a čerstvé postupně připravované steaky, ryby, klobásky či zeleninu. Všechny uvedené elektrické grily pořídíte maximálně do 1600 Kč.


Ti z vás, kdo se už s řádně usazenou mastnotou na grilovacích plochách poprali a ví, proč k tomu mají nechuť, teď dostali alternativu: Pro všechny uvedené typy grilu, ale také pro mikrovlnky a pečící trouby, je výhodná nabídka dvou grilovacích sáčků ETA z teflonu v jedné prodejní sadě. V nich zůstane připravovaný pokrm plně šťavnatý a lze v něm připravovat potraviny i bez tuku. Váš gril tak zůstane po použití prakticky čistý a mnohonásobně použitelné sáčky lze vyčistit v myčce na nádobí.


Ovšem pokud jste nejsilnější doma při vaření na svém elektrickém nebo plynovém sporáku a nebo sklokeramické desce, pak má pro tradiční český výrobce nabídku titanového nádobí, které umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení i smažení s minimem tuků či třeba žádným. Titanové nádobí ETA 6905 je možno vkládat i do trouby a jejich nepřilnavé vrstvy jsou výhodné nejen pro vaření, ale samozřejmě také pro snadné čištění titanového nádobí.


Více o domácích spotřebičích ETA se dozvíte na oficiálních webových stránkách tradičního českého výrobce domácích spotřebičů ETA a.s. Hlinsko.



Markéta Zemanová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou výborné
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles