Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ewa Farna nazpívala titulní píseň seriálu Vinaři

14. 08. 2015 | Úspěšní lidé
Ewa Farna v novém singlu, který doprovází druhou řadu populárního seriálu Vinaři dokazuje, že nejen pěvecky zraje jako víno. Jedna z našich nejtalentovanějších a nejúspěšnějších zpěvaček, Ewa Farna, nazpívala průvodní píseň k nové řadě oblíbeného seriálu Vinaři, který se v září vrací na obrazovky TV Prima.

V seriálové skladbě se symbolický názvem „Víno je grunt“  Ewa spojila síly s moravským bardem, zpěvákem Františkem Segradem, jenž který vešel do povědomí zejména díky spolupráci s legendární autorskou dvojicí Hapka/Horáček, a začínající herečkou Johanou Freywaldovou.

Ewa Farna nazpívala titulní píseň seriálu VinařiK sympatické singlové pohodovce Ewa Farna představuje také videoklip, který se natáčel v příjemném prostředí vinného sklípku ve Velkých Pavlovicích pod režijním vedení Martina Koppa, jenž je společně s Petrem Nikolaevem režisérem druhé řady Vinařů.

Natáčení klipu bylo velmi příjemné a pohodové, tak jak sama píseň vybízí. V příjemném chládku se sklepě se natáčelo a když jsme vylezli ven, svítilo slunce a koukali jsme se na vinici. Bylo to nádherné místo, příjemný tým lidí. Hezky se mi na to vzpomíná,“ zaznělo od Ewy.

Ewa Farna nazpívala titulní píseň „Víno je grunt“ k seriálu Vinaři


Zdroj, foto: Universal

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jojo taky se mi líbí
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zpívá hezkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles