Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Exkluziv Kateřiny Brožové 7.2. 2015

7. 02. 2015 | Televizní tipy
Nahlédněte do světa hvězd a jejich nejbližších. V sobotu 7.2. 2015 si s Kateřinou Brožovou do její talkshow Exkluziv přišli popovídat herečka Simona Chytrová a její manžel, režisér Vít Olmer.

Exkluziv Kateřiny Brožové 7.2. 2015:


Ač Simonu Chytrovou od Víta Olmera dělí dvacetiletý věkový rozdíl, prožili spolu už takřka třicet let spokojeného manželství. Ale i oni prožili krizi, tu ale nezpůsobily neshody, nýbrž osud v podobě těžké nemoci režiséra. Po transplantaci se ale jejich život zase vrátil do starých kolejí.

Exkluziv Kateřiny Brožové 7.2. 2015Olmer s Chytrovou jsou sehraní nejen doma, ale i na place. „Lidé se často divili, proč obsazuji svoji manželku. Vždyť ta práce se ulehčuje, když dělám s někým, koho znám. Když spolu točíme film, pořád o něm mluvíme, doplňujeme se. Je to rozhodně výhoda,“ pochvaluje si režisér svoji ženu, která kromě hereckého výkonu podává i výkony výtvarnické. Navrhuje kostýmy.

A jak to vypadá u nich doma? „Já ráno vstanu, zajedu si na rotopedu, který jsem si pořídil. Zavolám do televize, co je nového v mém projektu, zjistím, že nic, dostanu lehčí depresi. Jdu psát náměty, pak si dám oběd. Zavolám producentům, jestli sehnali peníze na film, zjistím, že ne, přijde další lehčí deprese. A tak vezmu Simonku do restaurace,“ vypočítává Olmer, kterého s Chytrovou před lety dala dohromady tragická událost a náhoda.

Jiskra přeskočila v jednom moskevském hotelu. Ten den bylo zemětřesení v Arménii. Byla to neutěšená situace, kdy sváželi oběti do Moskvy, bylo to napínavé a do toho jsme se tam potkali. Já jsem tam jela hrát divadlo a Vít tam vlastně nedělal nic. Pamatuju si, jak jsme vždycky přišli z divadla hladoví a Vítek se mezitím cpal kaviárem. Vítek mi dal najíst, a tak začal náš vztah. A ten trvá už 28 let,“ prozradila Kateřině Brožové v Exkluzivu Simona Chytrová.

Pořad Exkluziv Kateřiny Brožové
můžete sledovat 7.2. 2015 ve 21:35 na TV Barrandov.


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles