Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Exkluzivní svatební šaty

15. 06. 2012 | Pro ženy
Přední módní návrhářka Soňa Hlaváčková nejraději šije svatební šaty a pro své zákaznice vytvořila již řadu exkluzivních modelů. Svatební šaty Soni Hlaváčkové jsou na první pohled jasně rozpoznatelné díky propracovanému střihu a nápaditému provedení.

Jako materiály jsou používány nejlepší krajky, italské a francouzské hedvábí, broušené kameny a polodrahokamy či ruční výšivky. Svatební šaty z dílny Soni Hlaváčkové dají vyniknout přednostem nevěsty a důmyslně kolem ní vytvoří jiskřivou atmosféru, pohrávající si se sexy křivkami, krásným zdobením a zdůrazněním osobnosti ženy.

Svatební den se v šatech Soni Hlaváčkové stane nezapomenutelným a nejen nevěsta bude moci vzpomínat na své svatební šaty celý život. Svěřit svůj oděvní look do rukou Soni Hlaváčkové mohou totiž i ostatní svatebčané jako Exkluzivní svatební šatydružičky, rodiče snoubenců či ženich, který by měl svým oblečením kopírovat styl i provedení šatů své nastávající. Právě realizace celé svatby v rukou jedné návrhářky zajistí to nejlepší stylové sladění. Vaši vzpomínku tak nebude kazit žádný špatně oblečený svatebčan.

Řadu svatebních šatů z nové kolekce Soni Hlaváčkové nafotila i Andrea Heringhová, přítelkyně slovenského miliardáře Borise Kollára. Luxusní svatební šaty předváděné Andreou Heringhovou, které svým zpracováním a náročností patří do kategorie Haute Couture, skrývají přes 70 metrů látky - převážně hedvábí, ruční krajky a jemného tylu. Svatební šaty, které mají Soninu oblíbenou, od boků rozšířenou linii s názvem „mořská panna“, jsou také zdobeny jednotlivými pírky a zářivými krystaly Swarovski. Celkové zpracování šatů zabralo více než 230 hodin ručních prací. Na šatech je téměř 4.000 broušených kamenů. Každý jeden krystal Swarovski je ručně vsazen do stříbrného úchopu a přišit na šaty.

Tyto svatební šaty snů jsou tím nejexkluzivnějším, co může nevěsta v naší zemi získat. Model vyhrál i soutěž Svatební šaty roku, kde získal cenu celého publika. Původně byly v šatech zasazeny diamanty a jejich cena se vyšplhala na 3,5 milionu korun. Pro běžné zapůjčení však byly diamanty vyměněny za přírodní zirkony s briliantovým brusem a cena šatů je i tak oslňující – 500.000 korun.
Svatební šaty si lze také zapůjčit. Nevěsty si je mohou obléknout jen za zlomek ceny. Půjčovné je stanoveno na pouhých 30.000 korun. Počet zápůjček je omezen, takže šanci obléknout si je bude mít jen několik nevěst.

Modely Soni Hlaváčkové můžete vídat i na řadě českých celebrit. Spolupracuje například s Agátou Hanychovou, Gábinou Partyšovou, Janou Doleželovou, Sandrou Pogodovou, Terezou Kostkovou a řadou dalších.

Zdroj: Aspen.pr

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Díky takovým šatům bych se klidne hned vdala Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
KrasneSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ty musí slušet každé nevěstěSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásné, ale pokud bych si měla vybrat volila bych druhý obrázek šaty vpravo. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ty poslední musí za ten den vypadat,všechnu špínu vymetou.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles