Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fanděte našim olympionikům stylově

29. 07. 2016 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

České státní barvy v sobě odráží historický vývoj na území naší země. Bílá a červená patří na vlajku naší země déle, než modrá, a značí slovanský původ. Modrá barva byla zahrnuta do státních barev až v roce 1920 v podobě modrého klínu zasahujícího do původní bikolóry. S každou důležitou sportovní události, mezi něž se Letní olympijské hry v Riu bezesporu řadí, se tyto tři barvy vyskytují v našem okolí čím dál častěji.

Barbora ŠpotákováA s prvním dnem olympiády bude odstartován nepsaný závod o nejlepšího fanouška. Formy fandění jsou různé, záleží jen na člověku, kterou konkrétní si zvolí. Někdo vyrazí fandit do ulic, někdo zůstane doma, někdo využije každou příležitost k tomu se stylově upravit. Nastává ideální čas představit účes sladěný do našich národních barev, s nímž budete fanouškem i dámou zároveň.

Mašle v národních barvách jsou základem účesu, který z vás udělá hvězdu napříč fanoušky.  Za pramínky vlasů v blízkosti hlavy upevněte jednotlivé mašličky. Každá představuje jeden ze tří pramenů, které jsou potřeba k zapletení copu. Mašličky spolu s přiměřeným množstvím vlasů postupně splétáme pomocí francouzského copu do tvaru půlkruhu kopírujícího obličej. Poté přejděte do obyčejného copu, který bude zakomponován do drdůlku. Ze zbytku vlasů vyčesejte na temeni hlavy culík, obmotejte jej vlasy a pomocí pinetek vytvořte drdol. Pokud se bojíte, že vaše vlasy dostanou zabrat, ať už sluníčkem či pevným sevřením  drdolu, zkuste aplikovat kondicionér Aussie, který lze ponechat ve vlasech.

Takto učesaná můžete směle vyrazit do ulic a už jen sbírat poklony ze všech stran. Všem totiž bude jasné, kdo je tady nejlepší fanoušek.
účes v barvách


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fanděte našim olympionikům stylově:

Fanděte našim olympionikům stylově
Fanděte našim olympionikům stylově
Fanděte našim olympionikům stylově
Fanděte našim olympionikům stylově
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka