Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Farmář hledá ženu 14.2. 2014

14. 02. 2014 | Poslední díl
Čtyři farmáři a jedna farmářka přivítají v pátek 14.2. 2014 v show Farmář hledá ženu své hosty. Budou z nich přátelé, milenci nebo partneři na celý život? Na konci však můžou zůstat jenom dva! Ti přebyteční půjdou z kola ven. Čeká nás drama, ve kterém nebude chybět žádná z emocí. Otevíráme další kapitolu našeho farmářského příběhu. Premiérový díl pořadu Farmář hledá ženu s názvem Příjezdy na farmu uvidíte již v pátek 14.2. 2014 ve 20.15 na Primě.

Farmář hledá ženu – 14.2. 2014:


Na kterou z nápadnic se Jirka těší nejvíc? Rozhodovat se bude mezi Alenkou, Evou a Miluškou. Jeho příbytek je podle Laďky na drsného farmáře až překvapivě uklizený. Bude to tak připadat i jeho nápadnicím? Alenka zvolila zajímavou taktiku a přivezla pro Jirku koláče a živou husu. „Není to žádné de luxe, ale já jsem sem s tím ani nejela,“ okomentuje příbytek farmáře Eva.

Farmář hledá ženu 14.2. 2014Zuzka se v show Farmář hledá ženu s datem 14.2. 2014 těší nejvíce na Hasana, protože je to šoumen. Jak se bude horkokrevný seladon tvářit na polní podmínky na farmě? Zuzana své nápadníky přivítá celkem drsně: „Areál je velký, kdekoli si vyberete místo, tak tam budete spát.“ Martin „soptík“ je hasič a je na nepříznivé podmínky připravený. Hasan si s sebou stan nevzal, kde bude tedy spát? Tomáš je o dost mladší než Zuzka a s farmařením nemá zkušenosti, přesto od ní dostane šanci.

Petr se už těší na tři nápadnice v chalupě a kromě jiného je také zvědavý, jestli opravdu budou umět vařit. Kamila ze samoty u lesa je Petrovou favoritkou. Bude to tak i po delším pobytu na farmě? K cestě za Petrovým srdcem musí překonat dvě překážky – manažerku z Prahy Renatu a mladou a veselou maminku Katku.

Farmář Pavel se v show Farmář hledá ženu s datem 14.2. 2014 nejvíc těší na Sašu. Ezoterická Lída přijede i s dvouletým synem a s tím Pavel moc nepočítal. Jeho obydlí je velmi provizorní, a i když se jeho nápadnice připravovaly na nejhorší, vypadá to na pořádný šok. „Celou dobu jsem si říkala, bude to strašný. Je tady sám, je v rozvodovým řízení. Ale je to horší než strašný!“ okomentuje Saša jeho příbytek. Když se dámy zeptají na večeři, dozví se, že ji najdou v kýblu…

Josef se už těší na své dvě ostřílené nápadnice, Katarínu a Libušku, které už zkoušely štěstí v minulých řadách. Jak spolu budou celý týden vycházet? Hned v úvodu se dámy pohádají o postel. Laďka má trochu obavy, aby za týden nenašla farmu bez Josefa.

Sledujte další díl další řady show Farmář hledá ženu
v pátek 14.2. 2014 od 20:15.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Farmář hledá ženu 14.2. 2014:

Farmář hledá ženu 14.2. 2014
Farmář hledá ženu 14.2. 2014
Farmář hledá ženu 14.2. 2014
Farmář hledá ženu 14.2. 2014
Farmář hledá ženu 14.2. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !