Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu 2014 – soutěžící Jiří

24. 01. 2014 | Soutěžící
Dvaapadesátiletý Jiří žije na Jindřichohradecku, je už deset let rozvedený, má plnoletého syna, který za ním pravidelně jezdí – mají spolu hezký vztah. Ke své bývalé ženě se určitě nevrátí, minulost má vyřešenou. V show Farmář hledá ženu 2014 hledá takovou, která má ráda přírodu a bavil by ji život na vesnici.

Spojit by je mohla i láska k tanci, ale není to podmínkou, jen jakési body navíc. Další taneční sezonu by rád absolvoval se svou novou přítelkyní. Do hospody nechodí, pivo nepije. Jeho nová láska by měla být v kondici, stejně jako je on.

Farmář hledá ženu 2014 – soutěžící JiříK Jiřímu se hodí partnerka, která bude upřímná a pravdomluvná. Měla by vědět, co v životě chce a za tím si jít. Neměla by se dlouho rozhodovat a neměla by se bát překonávat překážky. Také by měla být optimisticky naladěná a věřit, že každá překážka se dá překonat a životní úkol zdárně dokončit.

Než našel tuhle úžasnou farmu na absolutní samotě, žil u rodičů. Studoval filozofii, lesnické inženýrství, chov koní a jezdectví. Po neúspěchu v podnikání se rozhodl, že od základů změní svůj život, a protože ho bavilo jezdit na koni, pořídil si jezdecký areál. Podle starých technologií si vybudoval velkorysý dům, momentálně upravuje okolí stájí a jízdárnu.

dvanáct koní, z toho tři patří klientům a tři pronajal. Kromě ustájení koní bude nabízet cvičení koní, jezdecké kurzy a další služby spojené s jezdectvím. Vedle své farmy se stará o lesy jiných majitelů, práce v lese ho baví a naplňuje.

Ideální žena: Především by měla mít ráda život na vesnici a měla by vědět, že to není pohádka, ale docela tvrdá realita. Měla by být klidnější. Věk mezi 40–50 lety. Může být i boubelka. „Nejdřív se podívám na oči a na výraz. Tam vznikne to první propojení. Rád bych, aby ji bavila příroda, zvířata, květiny a abych ji bavil já.

Já mohu nabídnout oporu, život ve zdravém prostředí, zázemí, lásku. Když by uměla tancovat, bylo by to jen dobře. Pokud bude tancovat špatně, tak ji to naučím
,“ říká Jiří. Partnerka Jiřího by měla být pracovitá, měla by mít ráda zahrádku, květinky, přírodu a zvířata, a hlavně také jeho. Jiří nabízí své partnerce oporu, život ve zdravím prostředí, v klidu. A nabízí jí také lásku.

V show Farmář hledá ženu 2014 se představí milovník přírody Jiří

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Farmář hledá ženu 2014 – soutěžící Jiří:

Farmář hledá ženu 2014 – soutěžící Jiří
Farmář hledá ženu 2014 – soutěžící Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !