Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu 25.4. 2013

25. 04. 2013 | Televizní tipy
Poslední probuzení na farmě se v některých případech odehraje už v náručí milovaného farmáře. To ale bohužel neplatí o sympaťácích Janě s Martinem, kteří se zatím dohodli na přátelství. Reality show Farmář hledá ženu s datem 25.4. 2013 nepřinese jen průběh posledního dne, loučení před odjezdem a nástin společných plánů.

Moderátorka pořadu Farmář hledá ženu Laďka Něrgešová se pokusí zjistit pravý stav věcí a všetečnými otázkami proniknout farmářům i jejich protějškům až pod kůži. A to je někdy opravdu těžké… Zavzpomínáme na vývoj každého z výsledných vztahů a zrekapitulujeme motivaci účastníků. Jak moc je kdo zamilovaný? Kdo se bojí odloučení a stesku?

Farmář hledá ženu 25.4. 2013Těší se už někdo, že bude zase chvíli sám a nechá si všechno pěkně projít hlavou? Kdo se nemůže dočkat víkendu s novou láskou? Kdo návrh na romantický víkend naopak odmítne? A kdo dostane na cestu živý dárek? To vše a ještě mnohem víc uvidíte ve čtvrtek 25.4. 2013 v pořadu Farmář hledá ženu ve 21.35 na Prima family!

Farmář hledá ženu - 25.4. 2013:


Jana potřebuje více času a Martin je na tom stejně. Země se nezachvěla, jiskry nelétaly... Ale určitě se ještě sejdou. Na jaře plánují i společně strávený volný čas. Ovšem do té doby – děj se vůle osudu! Jsme vlastně úplně stejní a poznamenaní minulostí, myslí si oba. Dobře znají hlášku: „Nikdy neříkej nikdy!“ Laďka i diváci možná cítí ve vzduchu něco, co si Jana s Martinem ani nepřiznají. Naděje umírá poslední. Někdy se láska zrodí z pěkného přátelství, čas umí divy.

Josef a Helena začali v pořadu Farmář hledá ženu nestandardně, proto moderátorka Pepu trošku potrápí. Zachoval se k holkám fér? Jak to dnes s odstupem času hodnotí? A stále si myslí, že záchranářka sov a dravců Helena je ta pravá, na kterou čekal? Našel svoji ženu? Zatím to vypadá, že se pro sebe narodili. Josef se stále usmívá a na mobilu si přestal vypínat zvonění. Co kdyby mu volala Helena? Úsměv z jeho tváře nemizí, ani když své milované po snídani zamává na rozloučenou. Vždyť se brzy uvidí…

Láďa a Kristýna se konečně dočkali nerušeného soukromí a probudí se v objetí. Bude „slečna zasněžená“ ženou Láďova života a jednou i matkou jeho dětí? Kristýna je zamilovanější než její farmář, netají se svými city, je jí smutno, že odjíždí. Láďa se těší z její blízkosti, ale přiznává, že pravá zamilovanost to není. Změní to společný víkend a návštěva u Kristýny? Zklamaná Martina tomuto páru prorokovala jepičí život. Měla pravdu, nebo brzy zazvoní svatební zvony? Hlavně aby zatím často zvonil aspoň Kristýnin mobil…

Zdeněk a Irena jsou realisté. Užili si to spolu, udělali kus práce, přivedli na svět telátko… Dopadlo to vlastně báječně... Je to ale láska? „Nejsme zamilovaní,“ tvrdí svorně. Komu se bude víc stýskat, až Irena odjede? Kdo častěji vyťuká SMS a řekne tomu druhému, že mu chybí? Byla by z Ireny dobrá statkářka, stane se její pracovitost pro Zdeňka hlavním kritériem zásadního rozhodnutí? Z veselé zrzavé holčiny je bruneta – Zdeňkovi se prý líbily její starší fotky. Bude změna image šok, nebo ten správný impuls? To zjistíme již ve čtvrtek 25.4. 2013 v pořadu Farmář hledá ženu.

Vztah Mirka s Evou prošel bouřlivým vývojem. Život umí překvapit a láska kvete v každém věku. Z podmračeného střízlivého nimroda je rozzářený zamilovaný muž, který už nikam neprchá. Velkým překvapením je také dárek, který od svého farmáře dostane Evík na cestu a krátkou rozloučenou. Koza! Laďka musí zvíře naložit do auta, s nímž si pro Evu přijela. Mirkovi se stýská už teď, má s Evou velké plány. A vypadá to, že city jsou vzájemné. Myslí na sebe ve dne v noci. Mirek se dokonce dočká i vysněné svíčkové. Inu, láska prochází žaludkem.

Sledujte oblíbený pořad Farmář hledá ženu ve čtvrtek 25.4. 2013

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mirek s Evou se vezmou a za 14 od něho odejde ..... četla jsem ....prý byl na ni hrubý ...
Obrázek uživatelky
profil
také se mě tento pořad líbí
Obrázek uživatelky
profil
Náš oblíbený pořad,lidi jsou inteligentní víc jak ve slovenském pořadu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle