Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Farmář hledá ženu 28.3. 2014

28. 03. 2014 | Poslední díl
U Josefa už to jiskří – Simona odjela, a tak má Libuška volné pole působnosti. Také u Petra jsme mohli vidět jiskřičky, minimálně v jeho očích. A Pavel se Sašou? Tam se chystá romantická snídaně! Škoda jen že na zbylých dvou farmách to vypadá tak trošku neúrodně… anebo ne? Nenechte si ujít další díl pořadu Farmář hledá ženu již tento pátek 28.3. 2014 ve 20.15 na Primě.

Farmář hledá ženu – 28.3. 2014:


Pavel jako by ze Saši vycítil nejistotu, a tak se jí rozhodl dokázat, že Panda má na víc... Vstal v šest ráno a šel kydat. Sašu hodně překvapil, protože jeho styl je probudit se spíš na podzim než na jaře. „Kdyby tady Saša nebyla, tak já nevstanu,“ komentuje nové pocity farmář. Když už Saše dojdou nápady na zvelebování Pavlova brlohu, vyrazí na romantický výlet k místní zřícenině.

Farmář hledá ženu 28.3. 2014U Petra je dobojováno, Katka si při večeři vyslechla smutný ortel, a tak se dnes poprvé mohla vedle Petra probudit Kamila. Na Katce bylo vidět, že ji to hodně mrzí, a co nejrychleji se rozloučila, aby to měla co nejdřív za sebou. Teď už je to jen na Petrovi a Kamile; po zbytek jejího pobytu budou řešit budoucnost. Může takový vztah fungovat?

Na farmě u Zuzany pokračuje i poslední den pracovní rutinou. Přijeli totiž kováři. Že by poslední test mužské odvahy? Tomáš si na velkého koně netroufá, zato Hassan se nebojí ničeho, zajímá se o vše, co se farmy týká, a Zuzaně to hodně imponuje.

Josef s Libuškou zůstali sami, a tak se mohou bez rušivých vlivů věnovat jen a jen sobě. A jak to vidí Josef s jejich budoucností? „Když bude chtít, tak s ní budu, ale spíš to nechávám na ní,“ říká Josef plaše v show Farmář hledá ženu s datem 28.3. 2014.

Jiří svým přiznáním zničil vše, co se mezi ním a Miluškou vyvíjelo. „Jiří nepochopil, že je konec, snažil se dál na mě působit a myslel si, že bude pokračování. Vůbec nechápe souvislosti. Řekla jsem mu, ať se zamyslí, jak by se asi cítil, kdybych mu řekla, že jsem se nudila a našla jsem si někoho na internetu,“ uzavřela námluvy u tanečníka Jiřího Miluška.

Sledujte další díl další řady show Farmář hledá ženu
v pátek 28.3. 2014 od 20:15.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Farmář hledá ženu 28.3. 2014:

Farmář hledá ženu 28.3. 2014
Farmář hledá ženu 28.3. 2014
Farmář hledá ženu 28.3. 2014
Farmář hledá ženu 28.3. 2014
Farmář hledá ženu 28.3. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !